Fishbone braid Kaisa Kartela

Palmikoin eilen tukan kalanruotoletille (hiuskoristukset pihistin terassin kukkapurkista) ja suuntasin kohti Mustaovi-Marjan terassinlämmittäjäisiä. Nimensä mukaiset juhlat olivatkin – talvitakki päällä siellä söin sipsiä ja grillieväksiä, mutta tunnelma oli silti kevyt ja kaikesta huolimatta kesäinen.

musta ovi summer greetings

Koska illan ihastelun kohteena oli tyylikäs ja harkitusti sisustettu betoniterassi, halusin viemisten soljuvan kutakuinkin samaan tunnelmaan. Kainalossa paikalle matkasi pelkistettyyn ruukkuun istutettu viherkasvi, uusia mustavalkoisia All Sorts -karkkeja uudelleen pussitettuna (nopea karkkisuositus tähän väliin) ja pötkö nättikuosisia kerttismukeja. Oli mukava kurkistaa Mustan oven taakse näin kesäaikaan – viime visiitti tapahtui joulun välipäivinä, jos joku vielä muistaa tämän postauksen kyseiseltä reissulta.

musta ovi summer greetings 1Musta ovi summer greetings 5

Musta ovi blogger Marja had the nicest terrace opening party yesterday. I made a quick fishbone braid for myself and brought some gifts that I thought would suit their stylish concrete terrace.

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *