Kaupallisessa yhteistyössä Suomen Punaisen Ristin Kontti-tavaratalot

Miltä näyttää joulu, joka on rakennettu kierrätyslöydöin? Ai että mikä aihe. Kaksi elämäni suurta rakkautta yhdistettynä: kirppislöydöt ja joulu. Loin vuoden hulvattomimpaan kulutusjuhlaan kolme eri tyyliä jonkun toisen hylkäämillä tavaroilla. Mikä kolahtaa sinulle eniten: 1) runsas ja rustiikkinen, 2) vaalea kuulas vai 3) muistojen kultaama?

Lähes kaikki alla olevien kuvien tuotteet on kerätty yhdellä kertaa Helsingin Itiksen Kontista, johon pääsen tätä nykyä kaikista kätevimmin keskustasta päin metrolla. Neljä tuntia tavararoiden huolellista tuijottelua ja pohdintaa tuotti lopulta seuraavat kokonaisuudet:

[symple_heading style=”” title=”Runsas ja rustiikkinen” type=”h1″ font_size=”” text_align=”left” margin_top=”30″ margin_bottom=”30″ color=”undefined” icon_left=”” icon_right=””]

Ostoskorissa: Arabian Ruska-sarjan astioita, muita keraamisia kuppeja ja rouhea lautanen, erilaisia kristallilaseja, ryijy, suolakivinen tuikkukuppi, joukko metallisia matalia kynttilänjalkoja, puuvartinen kakkulapio, vanhat koristeelliset aterimet, kynttilänsammutin, koristeharja, keraaminen kukko, tummat puiset servettirenkaat, kakkuvuoka

[symple_heading style=”” title=”Vaalea kuulas” type=”h1″ font_size=”” text_align=”left” margin_top=”30″ margin_bottom=”30″ color=”undefined” icon_left=”” icon_right=””]

Ostoskorissa: Lasipulloja leikko-oksille, metallinen tarjotin ja kynttilänjalat, keraaminen kuppi ja kynttilänjalka, Aarikan hopeinen mobile, joulupaperit (ostoksien ympäriltä pelastettuja suojapapereita, jotka maalattu käsin)

[symple_heading style=”” title=”Muistojen kultaama” type=”h1″ font_size=”” text_align=”left” margin_top=”30″ margin_bottom=”30″ color=”undefined” icon_left=”” icon_right=””]


Ostoskorissa: Enkelikello, puiset servettirenkaat, kirjailtu joululiina, tuohipukit, erilaiset korit tarjoiluun, kauniisti kirjaillut nahkaesineet (purkki ja laukku),  itämaan viisaat maatuskatietäjät (vai tontut?), keraaminen kynttilänjalka, kulkuset

Tosi vaikea nimetä näistä kolmesta selvää suosikkia! Järjestän tunnelmista piakkoin äänestyksen omassa Instassa ja yhdelle kommentoijalle on luvassa 50 euron arvoinen lahjakortti Konttiin. Sillä saa upean kattauksen aikaiseksi tai vaihtoehtoisesti vaikka muutaman joululahjahankinnan tehtyä! Tili löytyy Instasta nimellä @kaisakartela.

Jos et ole varma, mistä löytyy sinun lähin Kontti-tavaratalosi, niin tsekkaa tämä lista.

4 kommenttia

  • Olipa todella kiva postaus!
    Sopii vielä erityisen hyvin tähän aikaan. Osasit kerätä tosi kauniit kattaukset. Kontista voi käydä noukkimassa myös joululahjoja, aina ei tarvitse olla uutta!

    • Hei Salme! Valitsimme tällä kertaa arvontakanavaksi Instagramin, joka on tällä hetkellä aktiivisin ja seuraajamääriltään suurin kanavani sosiaalisessa mediassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *