terapiantarpeessa-juliste_kaisakartela-1

VisuaalinenIdentiteetti_KaisaKartela

esimerkit visuaalinen identiteetti_KaisaKartela-1

HelsinkiJazz_KaisaKartela2016

Kouluvuoteni Helsinki Design Schoolin graafisen suunnittelun linjalla on hiuskarvaa vaille lopussaan. Blogipuolen hiljaisuus on johtunut uutterasta portfolion kasaamisesta, joka on samalla opintojeni viimeinen näyttötyö. Nyt se on valmis ja julki ja on taas aikaa keskittyä muihin hommiin! Tässä muutamia otteita töistäni, lisää löytyy uudesta osoitteestani kaisakartela.com.

MTS_logo_Ruokakesko_KaisaKartela_kollaasi

haakutsu-kaisa-kartela

Hakola_KaisaKartela_Hoito-ohje

My studies at Helsinki Design School is almost ready! Here’s some of my latest work, check the whole portfolio at kaisakartela.com.

12 kommenttia

  • Onnea valmistumisesta! Ja aivan upeita ja raikkaita töitä! Komppaan edellistä kommentoijaa, tämä on selvästi sun juttu!
    Olisin itse kiinnostunut myös kuulemaan lisää Helsinki Design Schoolista ja sun kokemuksista. Olen pohdiskellut itse valokuvauslinjaa ja netistä löytyvät kommentit ovat melko ristiriitaisia – puolustajia ja vastustajia löytyy melkolailla 50/50.

    • Kiitos! Virallinen päivä on itse asiassa viikon kuluttua! 🙂 Lähdin itse hakemaan koulusta inspiraatiota ja tyylillistä varmuutta ja niitä kyllä koin saavani (olin jo ennalta tehnyt jonkin verran alan töitä ja ohjelmien käyttö oli monelta osin tuttua). Opettajat olivat alalla toimivia ammattilaisia, mistä plussaa – pysyttiin hyvin konkretiassa kiinni. Lähipäiviä on varsin vähänlaisesti, eli mitään syväperehdytystä eri ohjelmien käyttöön jne. ei koulusta saa – pikemminkin sisäänheiton eri aiheisiin. Mutta tämä siis sopi minulle pienen vauvan äitinä oikein mainiosti. Puhuisin ehkä kokonaiskuvan hahmottumisesta, detaljii-tason asiat täytyy lisäksi jaksaa itse opiskella kotona. Lisäksi työskentelyyni on tullut selvästi ammattimaisempi ote, eli ei koulun merkitystä voi kyllä oman kehittymiseni kannalta vähätellä. Ymmärrän silti myös sen saamaa kritiikkiä. Kokemukseen vaikuttaa niin moni asia perhetilanteesta oman lähtötason ja asennoitumisen kautta odotuksiin ja opettajiin. Meidänkin ryhmässä oli eri ikäisiä opiskelijoita suoraan lukiosta vaatemyyjien ja pankkitoimihenkilöiden kautta ammattigraafikoihin eli kokemukset varmasti vaihtelevat todella paljon. Henkilökohtaisesti graafisen alan opinnot olivat itselleni yhden pitkäaikaisimman haaveen täyttymys, joten olen ollut oikein tyytyväinen valintaani. 🙂 Tsemppiä valokuvauksiin, valitsitpa sitten HDS:n tai jonkun muun tien!

      • Heippa, kiitos paljon vastauksesta! Itselleni kysymyksessä olisi myös ison haaveen täyttymys, ja mahdollisuus päivätyön ohessa tehdä jotain omaa ja itselle tärkeää. Veikkaan, että odotukset täsmäisivät aika hyvin koulun kanssa – ja toisaalta, kutien sanoit, paljon on kiinni omasta motivaatiosta ja miten jaksaa vapaa ajalla paneutua. Saa nähdä, ehkä uskaltaudun laittamaan hakemuksen. Ihanaista kesän jatkoa, toivotaan että arska paistaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *