Friend's beautiful home - No Home Without You blog (1 of 23)

Käväisimme muutama päivä takaperin koko perheen kera visitillä Mustan oven takana. Heille on saapunut pieni koiranpentu, kultainennoutaja Viljami, joka houkutteli ryntäämään kylään välipäivien aikana. Sillä välin kun isäntäväki paisutteli blinipannukakkutaikinaa (toimimme uuden vuoden menun koemaistajina), kipitin ympäri huushollia ja napsin kuvia minkä kerkesin. Ottakaa hyvä asento ja nauttikaa kierroksesta. Aa niin! Ja postauksen lopussa vilahtava kultsu on Viljamin isoveli, ettette ihmettele.

Friend's beautiful home - No Home Without You blog (2 of 3)Friends-beautiful-home-No-Home-Without-You-blog-11-of-23

Tämän kodin pohjaratkaisu on asukeiden itsensä suunnittelema. Eniten ihastelin makuuhuoneen taakse sijoitettua pesukonepistettä, joka on hoksattu laittaa aivan vaatekaappien viereen. *Kirjataan tulevaisuuden haavekodin kriteereihen.* Pyykkien roudaaminen nolla. Alakerran betoniseinä on tilattu elementtinä paikalle ja modernit puuverhoillut saunatilat sijaitsevat viereisessä rakennuksessa. Kunnianhimoa ei tässä rakennusprojektissa ole ainakaan puuttunut. Joulukuusen loiste, takka ja kynttilöiden kajo toivat kaunista kontrastia betoniseen yleisfiilikseen – tunnelma oli suoraan sanottuna lämpimämpi, kuin olin osannut aiemmin näkemieni kuvien perusteella odotella. Silti meidän haitulapäällä kesti hetken lämmetä, kunnes mentiin kontaten kovaa vauhtia pitkin betonia.

Friend's beautiful home - No Home Without You blog (3 of 3)Friend's beautiful home - No Home Without You blog (15 of 23)Friend's beautiful home - No Home Without You blog (3 of 23)

Kuvassa heiluva Marja on hurjan lahjakas stailaaja/valokuvaaja/AD/visuaalinen monilahjakkuus, johon olen tutustunut lähemmin tänä syksynä graafisen suunnittelun opintojen parissa. Hänen käsistään ei tunnu lipsuvan puolihuolimatonta jälkeä eetteriin laisinkaan. Tästä todisteena hänen tyylikäs bloginsa Musta ovi, jota kannattaa käydä kurkkaamassa, jos ei ole jo ennestään tuttu.

Friend's beautiful home - No Home Without You blog (4 of 23)Friend's beautiful home - No Home Without You blog (17 of 23)Friend's beautiful home - No Home Without You blog (23 of 23)Friend's beautiful home - No Home Without You blog (19 of 23)Friends-beautiful-home-No-Home-Without-You-blog-6-of-23Friend's beautiful home - No Home Without You blog (1 of 1)-4
Friend's beautiful home - No Home Without You blog (1 of 1)-6Friend's beautiful home - No Home Without You blog (9 of 23)Friend's beautiful home - No Home Without You blog (20 of 23)Friend's beautiful home - No Home Without You blog (21 of 23)Friend's beautiful home - No Home Without You blog (18 of 23)Friend's beautiful home - No Home Without You blog (22 of 23)Friends-beautiful-home-No-Home-Without-You-blog-5-of-23Friend's beautiful home - No Home Without You blog (10 of 23)Friend's beautiful home - No Home Without You blog (14 of 23)

We visited this beautiful home of my friend Marja just before New Year’s eve. If you haven’t yet visited her beautiful blog Musta ovi go and check it out here.

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *