Lyhyestä virsi kaunis: tässä meidän erilaisia juhlakattauksia menneiltä vuosilta. Keskiössä täytekakut, joista kaksi ensimmäistä on tilattu hartaan haaveilun kera naapurista (ja toteutus enemmän kuin kymppi molemmilla kerroilla). Loput ovat omia kokeiluja.  Täten osallistun tällä postauksella samassa sisustusbloggaajien kiertävään haasteeseen, jonka laati tällä kertaa Inspired by Love -blogin Sanna ja se kuuluu näin:

”Bloggaajien arjesta saa nostettua esille monta ilahduttavaa hetkeä, mutta niin ikään on mukava virittäytyä aina silloin tällöin juhlatunnelmaan, joista on varmasti myös lukijoille inspiraatiota jaettavaksi. Mitkä ovat sinun parhaat vinkkisi onnistuneisiin juhliin?”

Aihe on niin lähellä sydäntä ja samassa laaja, että aloitan ajatusten jäsentelyn suoltamalla koko joukon kakkukuvia eetteriin – kenties tästä saa napattua inspiraatiota omiin tuleviin kemuihin. Vinkkilista vaatii vielä hieman jäsentelyä, joten palaan siihen tuonnempana.

Unelman vaalea nakukakku

Lisää kuvia näistä juhlista täällä.

Syksyinen suklaaunelma

Lisää kuvia näistä juhlista täällä.

Mehevä mansikkamolluska

Lisää kuvia näistä juhlista täällä.

Bambin metsäkakku

Lisää kuvia näistä juhlista täällä.

Satukakkupariskunta

Ihanan perinteinen Brita

Näistä suosikkini on tämä viimeinen marerenkiklassikko. Mikä näistä osuisi eniten omaan makuhermoosi?

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *