No home without you - Familon (3 of 9)No home without you - kitchen (9 of 9)

Yksi ikuisuusprojekti on nyt saatettu päätökseen. Olisikohan noin vuosi aikaa siitä, kun pistin tilaten nuo roosat Ferm Livingin hyllynkannakkeet. Ja seinässä on! Hempeä väri tuntui tarvitsevan itselleen vastaparia, miksi sutaisin vielä lyhyen keittiön seinänpätkän tummansiniseksi. Nopea pieni remontti, mutta aika iso muutos kokonaisuuteen. Viimeinkin sitä kauan kaivattua avohyllyä keittiöön!

No home without you - kitchen (7 of 9)No home without you - kitchen (5 of 9)No home without you - kitchen (1 of 9)No home without you - kitchenNo home without you - kitchen (2 of 9)

I think it was about a year ago when I ordered these pink Ferm Living shelf hangers – and finally they are on the wall! Such a sweet color needed clearly a pair, that’s why I painted a small wall with dark blue. Quite small renovation but it makes a large difference!

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *