No home without you - DIY footstool makeover (10 of 12)No home without you - DIY footstool makeover (1 of 12)

Tämmöinen pallinrutjake löytyi viime torstaina neuvolareissun yhteydessä kierrätyskeskuksesta. Pienen hintaneuvottelun jälkeen epäsiistissä kunnossa ollut rahi lähti mukaani viidellä eurolla. Tämä kaluste ansaitsi vielä pienen jatkoajan hauskan muotoilunsa vuoksi. Nostalgisen alcantaran alta paljastuivat modernit jalat ja aivan kelpo pyöreä penkkiosa, jonka päällystin kalanruotokuvioisella villakankaalla. Jalat meinasin maalata, mutta hiomisen jälkeen tulin toisiin aatoksiin – saivat jäädä eläväiselle raakapuulle. Koska kangas ja hiomapaperi löytyivät kotoa, rahin hinnaksi muodoistui siis tavallaan vain viisi euroa. Tykkään!

No home without you - DIY footstool makeover (2 of 12)No home without you - DIY footstool makeover (4 of 12)No home without you - DIY footstool makeover (5 of 12)No home without you - DIY footstool makeover (7 of 12)No home without you - DIY footstool makeover (6 of 12)No home without you - DIY footstool makeover (11 of 12)No home without you - DIY footstool makeover (12 of 12)No home without you - DIY footstool makeover (8 of 12)

I found this old and a bit decrepit footstool from recycling center last Thursday. After a small price negotiation I got it for five euros. This piece deserved some extra time because of its fun design. There were nice modern legs and quite decent round seat under the nostalgic Alcantara fabric. I covered the seat with herringbone wool cloth and was about to paint the legs but I finally decided to leave them unfinished. Because I already had the fabric and sandpaper this whole makeover cost me just five euros.

33 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *