mekko diy

Sain ystävänpäivälahjaksi todella inspiroivan Mekkotehdas aikuisille -kirjan. Tämä syntyi käytännössä siltä seisomalta samana aamuna, sillä en malttanut olla kokeilematta ompelemista kerrankin itselleni. Toistakin mallia lähdin jo soheltamaan, mutta siitä ei tullut sitten yhtään mitään. En tiedä olenko koskaan purkanut niin paljon – jostakin syystä en onnistunut ollenkaan ja lopputulos tuli leikeltyä käytännössä aivan pilalle. No, koitan saada siitä vielä jotakin ohutolkaimista viritystä aikaan ja tuon sen tänne näytille, mikäli sovelluksen-sovelluksen-sovellus onnistuu. Kuvan mekon kangas on Marimekolta, viime jouluaaton yllätyksiä.

I got a very lovely dress pattern book on a Valentine’s Day and sew this one for myself. I got the fabric from Santa, it is originally from Marimekko.

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *