Joulukortit, 6 erilaista

Tarra-arkki, 8 erilaista tarraa

Pakettikorttilajitelma


Heipat pitkästä aikaa! Aah, mikä nostalgia oli tulla tänne blogin puolelle yli vuoden tauon jälkeen. VUODEN! Siivosin juuri yli tuhat (enimmäkseen roskapostirobottien) lähettämää kommenttia ja vastasinkin muutamaan seasta poimittuun oikeaan kysymykseen. Ajattelin statistiikkoja vilkaistessani, että melko kuollu käppyrä taitaa olla. Mutta mitä hempskuttia, No homen sivuja on plärätty viimesen 30 päivän aikana liki 54 000 kertaa. Viimeisen seitsemän päivän aikana sivulla on ollut noin 13 000 käyntiä ja uniikkeja kävijöitä himpun alle kolme tuhatta, joista valtaosa uusia kävijäiötä. Silence is golden.

Mutta se, miksi innostuin pitkästä aikaa postaamaan, on nämä mun ja graafikkoystäväni Sara Savijoen paperiset joulutuotteet. Ollaan lyöttäydytty menneen syksyn aikana Saran kanssa yhteiseen työrintamaan, sillä osa graafisen suunnittelun projekteista – esimerkiksi brändi-identiteetit ja niiden ympärille rakentuvat visuaaliset kokonaisuudet – on niin laajoja, että yhdet apuaivot ja -kädet on varsin paikallaan. On kullanarvoista, että voi pallotella jonkun kanssa ideoita ja ajatuksia, jakaa työtaakkaa ja hioa koko prosessia ihan uusille urille.

Siinä sitten hienoisena sivuraiteena syntyi myös pieni valikoima joulutuotteita, joita aiotaan kaupata kaksissa myyjäisissä ennen joulua. Suunnittelimme kuusi korttia, jotka myydään yhdessä ruskeiden kirjekuorien kanssa ja lisäksi tarra-arkin joulupakkauksiin, kirjekuorten sinetiksi tai miksei muihinkin tarkoituksiin. Lisäksi järjestämme hauskan pakettikorttibuffetin, josta voi valita viisi omaa suosikkia ja saa matkaan vielä pätkän ohutta tummanruskeaa kiinnitysnarua. Buffettiin pääsee valitsemaan oman settinsä ilmaiseksi, jos mukaan tarttuu joku meidän painotuote. Niin ja minimalistinen seinäkalenterikin on tulossa, tosin sitä hiotaan vielä ja siitä lisää ensi viikolla vähintäänkin instan puolella @kaisakartelassa.

Joulumyyjäiset ovat Studio Roscoella Helsingin Käpylässä la-su 23.-24.11. ja hotelli F6:lla niin ikään Helsingissä 14.12. Toivottavasti nähdään jommassa kummassa tapahtumassa!

Mutta hei, mitä teille kuuluu? Kommentoiko blogeja vielä joku? Onko täällä ketään? Ihanaa viikonloppua sinne, oli niin tai näin!

2 kommenttia

  • Ihanat kortit! Ja kivaa että blogi päivittyy 🙂 Huikeita lukuja sulla, toiset täällä koettaa päivittää säännöllisesti eikä pääse lähellekään noita 😀 Sulla on niin paljon loistavaa sisältöä täällä, että ihmiset haluaa palata niihin uudelleenkin ♥

    • Kiitos! Joo yllätin itsenikin vähäsen, että tulin tänne vielä herättälemään kanavaa henkiin. Ilman stressiä tosin, katsotaan, miten aktiivisena pysyy. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *