No Home Without You - Colorful living room (9 of 21)No Home Without You - Living room color (14 of 28)-2

Joululle sanottiin meillä(kin) heipat ja samassa iski ihan hurja sisustusvimma. Heitin itse itselleni pienen haasteen – puuska piti saada tyydytettyä pelkästään talosta jo löytyvällä tavaralla. Siirtelin, purin, mallailin ja kärräsin tavaraa makuuhuoneista olohuoneeseen ja takaisin. Innostuin unohtamistani printeistä ja päällystämistä odottavasta limenvärisestä tyynystä. Sehän olikin kiva noin! Ja koko lailla erinäköistä tuli. Mitäs tuumaatte tästä väri-ilottelusta?

No Home Without You - Colorful living room (1 of 1)No Home Without You - Colorful living room (17 of 21)No Home Without You - Colorful living room (14 of 21)No Home Without You - Colorful living room (2 of 21)No Home Without You - Colorful living room (1 of 21)

After I collected Christmas decorations away I got inspired by my forgotten prints and a lime green pillow which was just waiting to be covered with some other fabric. Hey colors! Long time, no seen! How you like this new spring look?

24 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *