No Home Without You blog 5

Tässä sekalaisessa järjestyksessä pieni muistelo meidän kodin sisustukseen viimeisen vuoden ajalta. Moni kohta kodista on elänyt matkan varrella ja oikeastaan aika yllättäävä huomata, miten oma maku on jälleen muuttunut melko paljon kahdentoista kuun aikana! Muistatteko näitä vielä?

No Home Without You blog 3No Home Without You blog 10No Home Without You blog 6No Home Without You blog 18No Home Without You blog 16No Home Without You blog 17No-Home-Without-You-blog-27 No-Home-Without-You-blog-30 No-Home-Without-You-blog-32 No-Home-Without-You-blog-29 copy No-Home-Without-You-blog-20 No-Home-Without-You-blog-22 No-Home-Without-You-blog-21No Home Without You blog 23No Home Without You blog 8No Home Without You blog 7No Home Without You blog 12No Home Without You blog 11No Home Without You blog 15No Home Without You blog 9No Home Without You blog 14No Home Without You blog 1No Home Without You blog 13No Home Without You blog 28No Home Without You blog 26No Home Without You blog 34No Home Without You blog 4No Home Without You blog 35No Home Without You blog 38No Home Without You blog 36No Home Without You blog 33

Pics of our home interior during 2015. 

16 kommenttia

 • Olipa aivan ihanat kuvat! ♡ Pidän niin kovasti sun sisustustyylistä! Olen muuten pientä jakkaraa vailla, mistä se teidän pieni kuusikuvioinen jakkara on kotoisin, vai oletko itse verhoillut päällisen tms?

  Ihanaa vuoden vaihdetta! ♡

 • Harmillisesti kuvat tai suurin osa niistä menevät postauksissasi epäskarpeiksi. Luen blogiasi pädillä ja pientä hankaluutta koen myös kun postaukset ovat aloitussivulla kahdessa sarakkeessa. Se ärsytys saattaa johtua myös siitä kun joutuu klikkailemaan lukeakseen enemmän. Ja palaamaan myös jos kaikki lukemattomat aiheeteivät kiinnostakkaan. Ärsytyksistä huolimatta tykkään kovasti, kiitos!

  • No voi harmi! Ihme juttu, mulla näkyy kaikki skarppina yhdessä sarakkeessa laitteesta riippumatta! En osaa korjatakaan siis tätä probleemaa. :/ Mutta kiva, kun tykkäät kuitenkin!

  • Hei mäkin oon ihmetellyt sitä epäskarppeutta! Monesti juuri kuvat joista mielelläni näkisin jonkun jutun tarkkaan tietty. Mäkin luen kyllä padilla.
   Ihana koti ja ihana blogi kuitenkin saa palaamaan skarppia tai ei 😉

   • No johan! Ootteko kokeillu millään eri laitteella, koneella tai kännykällä? Onko sama probleema silloin? Täytyypä vähän (yrittää) penkaista tuota juttua, en tiedä riittäkö taidot korjata asiaa. Varmaankin jostain mobiilioptimointiseikasta kiinni, pienentää varmaankin alkuperäisiä kuvia liiaksi pädille. Mutta kiva, kun jaksat siitä huolimatta käydä visiitillä täällä. 🙂

    • Vaikuttaa pikaisen tutkinnan jälkeen siltä että puhelimessa näkyy hyvin mut padi sumentaa osan kuvista. Tosi kumma juttu! Ei muuta kun puhelimesta lukemaan jatkossa siis 🙂
     Onnittelut muuten naimisiinmenon johdosta! Kuinka ihanaa <3

     • Huomasin et divaaniblogeissa kuvat epäskarppeja pädillä, kännyllä näkyy hyvin. Ekana huomasin ton sumeuden sinun blogissasi ja nyt levinnyt muihinkin. Todella ärsyttävää

 • Ihania kuvia! Oon niin sun sisustusideologian fani! 🙂

  Tiedätkös yhtään onko noi pinnatuolit (viidenneksi alimmaisessa kuvassa) jotain vanhaa merkkiä? Mulla on neljä samanlaista, joita oon nyt hionu ja kitannu koulussa ja maalausurakka jäi kotio. Tuli vaan koulussa yhden maikan kanssa puhetta ja hän oli sitä mieltä, että olisivat jotain vanhaa suomalaista merkkitekoa. En oo vaan vielä googlellakaan löytänyt, että mitä voisi olla.

  Mukavaa vuodenalkua ja sen jatkoa! 🙂

  • Voi kiitos! Ja mahtava kuulla! Mikähän mun ideologia onkaan? No ainakin paljon itsetehtyä ja kirppislöytöjä ja vähä sitä sun tätä sieltä sun täältä. 😀 Yritin googletellä noita oikein urakalla, mutta en onnistunu selvittämään tätä. Epäilen, että ovat jotakin vanhaa Asko-/Isku-valikoimaa. Ja mukavaa viikonloppua ja koko vuoden jatkoa sinnekin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *