Työhuone_copyright_Nohomewithoutyou10Työhuone_copyright_Nohomewithoutyou11
Papu aw15 9Työhuone_copyright_Nohomewithoutyou6

Ystäväni näki nämä kuvat ja totesi, ettei sulla ole tainnutkaan tämä huone paljoa blogissa vilahdella. No näin on tainnut käydä! Valtasin kotimme suurimman makuuhuoneen puuhastelukäyttöön heti muuton kynnyksellä muutama vuosi takaperin. Aikaisemmin harrastukseni aiheutti melkoista sekasortoa, kun levittelin (toistuvasti) inspiraatiopäissäni noin gallonan tavaraa pitkin poikin olohuonetta. Nykyisin melskaan siis tässä huoneessa kaikessa rauhassa, omassa maailmassani.

papu aw15 11Työhuone_copyright_Nohomewithoutyou5
Työhuone_copyright_Nohomewithoutyou1Työhuone_copyright_Nohomewithoutyou3

In the past, my hobby used to cause quite a hash when I repeatedly spread about a gallon of stuff all over our living room. Therefore I have made one of our bedrooms a crafts room, my own creative space.

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *