köpis4

Pääsimme aloittamaan lomareissumme näin kauniissa tunnelmissa Ferm Livingin kesäjuhlilla. Tapahtuma järjestettin sopivasti North Modern -messujen yhteydessä, jonne pyrähdimme pitkän viikonlopun merkeissä viime kuussa. Juhlapaikka oli pienen matkan päässä keskustasta brändin toimistolla, jonne oli mielenkiintoista päästä pyörähtämään. Mikä kesäpiha konttorin väellä! Heillä on (jos en aivan väärin muista) 25 henkeä töissä tällä hetkellä. Mistään valtavasta yrityksestä ei siis ole kyse – tosin viime kuukausien kasvu on kuuleman mukaan ollut selvästi aiempaa merkittävämpää. Kohti maailman mainetta siis, eikä kumma. Ferm Living on yksi omista suosikkibrändeistäni.

köpis6

We started our Copenhagen vacation in such a beautiful atmosphere at Ferm Living summer party. The event was held in connection with the North Modern fair where we stopped by during our trip last month. The party was actually at the brand’s main office which was gorgeously decorated. And what a summer garden they have! The company is not huge, it employs 25 people (if I remember right) but as I heard the growth in recent months has been far more significant than earlier. Towards a global success then! And I’m not surprised at all, Ferm Living is one of my favorite brands.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *