DOOR 12: HOODED BABY TOWEL

DIY baby towel No Home Without You (2 of 3)DIY baby towel No Home Without You (1 of 3)

Sitä ollaan kuulkaas jo kalenterin puolivälissä! Melkosta bloggaamista tämä elo ollut tässä kuussa! Kalenteri olikin ehkä hitusen isotöisempi episodi kuin osasin ounastella, mutta intoa onneksi piisaa vielä eteenkin päin. Toivottavasti te siellä jaksatte jatkaa vielä mukana jouluaattoon saakka! Palautetta on aina mukava saada, joten mikä sinusta on ollut tähänastisista luukuista se kaikkein mieluisin?

Ja tässä vielä ohjeet vauvan huppupyyhkeeseen: 1) Leikkaa pyyhkeestä tai pyyhekankaasta 72×72 cm pala ja pyöristä kulmia hieman, noin sentin pituudelta. 2) Leikkaa lisäksi huppu = yksi kulmapala, jonka pituus kulmasta suoraan alaspäin on 16 cm ja pyyhkeen reunoja pitkin 26 cm. 3) Ompele kanttinauha hupun alareunaan ja sen jälkeen koko neliön ympäri niin, että hupun etuosa kiinnittyy pyyhkeeseen. 4) Kiinnitä lenksu hupun keskelle taakse saumaan.

DIY baby towel No Home Without You (1 of 7)DIY hooded baby towel No Home Without YouDIY baby towel No Home Without You (3 of 3)

Oh my, we are already on the halfway of my blog Christmas calendar! Which door you have found the best so far?

And here comes the instructions for this hooded baby towel: 1) Cut a 72×72 cm piece from a towel or towel fabric, round the edges a little bit (about a centimeter in length). 2) Cut a hood piece = one extra corner > the length straight down from the corner = 16 cm and along the edges = 26 cm. 3) Sew a trim to the bottom of the hood, and then the whole square around, attaching the hood to the square towel. 4) Attach a cotton strap to a seam to the back of the hood.


 1. Marita

  12 December

  Paketointi-ideat kierrätyspaperista ja pakettikortit ajankohtaisimpia. Sekä kranssin ohje. Nämä varmaan tulee toteutettuakin pikapuoliin 🙂 Myös ompeluohjeet/ideat hyviä. Ja arvonta tietenkin mukava 🙂

  • Kaisa

   17 December

   Kiitti palautteesta! Tänään tulikin julki toinen paketointi-idea ja ompeluksiakin luvassa lisää vielä ennen aattoa.

 2. Tiina

  12 December

  Hurjan ihana joulukalenteri, jonka luukkujen avaamista odotan joka päivä innolla!! Lempiluukkua en osaa nimetä – niin monesta olen saanut paljon inspiraatiota 🙂 Löysin blogisi raskausaikanani hieman alle vuosi sitten ja olen sen jälkeen ollut innokas kävijä. Kiitos aivan mahtavasta blogista <3

  • Kaisa

   17 December

   Voi kiitos, tämä tieto sai niin hyvälle tuulelle. Kiva kun jätit kommentin, tämmöisistä sanoista saa kummasti puhtia jatkaa postailua.

 3. Veera

  13 December

  Tämä joulukalenterisi o aivan ihana!! joka aamu täytyy kurkkia tää ja kaikki luukut on ollu niin inspiroivia,kiitos niistä! Hyvää joulunaikaa!

  • Kaisa

   17 December

   Kiitos kauniista kommentista ja samoin sinne! ❤️

 4. Norsis

  13 December

  On ollut olevinaan jotenkin niin kiire ettei ole ehtinyt kommentoimaan mutta oon tykännyt aivan valtavasti tästä kalenterista! 🙂

  • Kaisa

   17 December

   No hyvä! ❤️ Kiva kuulla, että tommonen sun kaltanen kässäpro on lämmennyt.

 5. hanne

  14 December

  Mä kans mukana tietty!! 🙂
  Ja joo uskon kyllä että saapi pikkasen käyttää aikaa tähän! 🙂

  • Kaisa

   17 December

   Nyt hoksaa sen sun viikon jälkeisen läkähtymisen! Mutta mulla taas homma luistaa, kun loppu häämöttää jo ja muutamat hyvät ideat vielä postaamatta.

 6. saara

  16 December

  Hmm.. Pitäiskin ottaa tehtäväkseen ommella seuraaviks vauvalahjoiks tämmösiä pyyhkeitä. Ei oo vaikeeta ja lopputulos söpö kuin mikä! Ja nää sun blogin kuvat ne varsinkin söpöjä on! Tyyli just mun makuun <3

  • Kaisa

   17 December

   Kiva kuulla! Ja kyllä kannattaa ehdottomasti, varmasti mieluisia lahjoja!

Your email address will not be published. Required fields are marked *