DIY baby towel No Home Without You (2 of 3)DIY baby towel No Home Without You (1 of 3)

Sitä ollaan kuulkaas jo kalenterin puolivälissä! Melkosta bloggaamista tämä elo ollut tässä kuussa! Kalenteri olikin ehkä hitusen isotöisempi episodi kuin osasin ounastella, mutta intoa onneksi piisaa vielä eteenkin päin. Toivottavasti te siellä jaksatte jatkaa vielä mukana jouluaattoon saakka! Palautetta on aina mukava saada, joten mikä sinusta on ollut tähänastisista luukuista se kaikkein mieluisin?

Ja tässä vielä ohjeet vauvan huppupyyhkeeseen: 1) Leikkaa pyyhkeestä tai pyyhekankaasta 72×72 cm pala ja pyöristä kulmia hieman, noin sentin pituudelta. 2) Leikkaa lisäksi huppu = yksi kulmapala, jonka pituus kulmasta suoraan alaspäin on 16 cm ja pyyhkeen reunoja pitkin 26 cm. 3) Ompele kanttinauha hupun alareunaan ja sen jälkeen koko neliön ympäri niin, että hupun etuosa kiinnittyy pyyhkeeseen. 4) Kiinnitä lenksu hupun keskelle taakse saumaan.

DIY baby towel No Home Without You (1 of 7)DIY hooded baby towel No Home Without YouDIY baby towel No Home Without You (3 of 3)

Oh my, we are already on the halfway of my blog Christmas calendar! Which door you have found the best so far?

And here comes the instructions for this hooded baby towel: 1) Cut a 72×72 cm piece from a towel or towel fabric, round the edges a little bit (about a centimeter in length). 2) Cut a hood piece = one extra corner > the length straight down from the corner = 16 cm and along the edges = 26 cm. 3) Sew a trim to the bottom of the hood, and then the whole square around, attaching the hood to the square towel. 4) Attach a cotton strap to a seam to the back of the hood.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *