READING

DOOR 13: TASTY FOCACCIA AND OTHER UNEXPECTED CHRIS...

DOOR 13: TASTY FOCACCIA AND OTHER UNEXPECTED CHRISTMAS FOOD

Focaccia No Home Without You blog (2 of 5)

Pähkäilen täällä parhaillaan jouluaaton menua. Ensimmäistä kertaa ollaan täällä meillä kotosalla ja alkaa ihan omat jouluperinteet. Aion panostaa erityisesti alkupalapöytään ja mietin, mitä spesiaalia siihen keksisin. Tämä postauksen focaccia oli ihana piristäjä torttujen ja piparien rinnalla kahvipöydässä (resepti Olivia-lehden sivuilta). Joku vastaava jokeri (tai pari) olisi hauska lisätä myös aaton ruokalistalle. Tällä hetkellä piikkipaikka pitävät ystäväni hyväksi toteamat punajuuribrulee ja toast skagen. Onko teillä jotakin spesiaaliherkkua, jota teette joka joulu? Ja löytyykö niihin jostakin reseptejä?

Focaccia No Home Without You blog (1 of 5)Focaccia No Home Without You blog (5 of 5)

This tasty focaccia was a nice addition to coffee table with all the sweet Christmas treats. I’m planning to include something fresh and slighty unexpected also for Christmas Eve’s menu and would love to hear what is your favorite recipes (links please if possible)? It could be this beetroot brulee and/or this bread with shrimps and avocado. Sounds so delicious! The focaccia recipe can be found here.


 1. Heidi / Checklist

  14 December

  Upeat kuvat! Meillä jätetään tänä vuonna ekan kerran laatikot pois joulupöydästä. Niitä ei meillä kukaan enää syö ja ruokien poisheittäminen pyhien jälkeen tuntuu tuhlaukselta. Aionkin tehdä niiden tilalle kasviksia ihan uudella tapaa tarjolle. Resepti vielä hakusessa tosin… 🙂

  • Kaisa

   17 December

   Hei tosi hyvä idea! Mitäpä sitä niitä laittamaan, jos ei syöjiä piisaa. Meille kyllä maistuu (paitsi porkkana) ja uutena suosikkina bataattilaatikko.

 2. Susanna

  14 December

  Tätä herkkua olen tehnyt nyt muutamana jouluna ja luulen, etten enää voi jättää tekemättä.
  On maistunut aina sen verran hyvin kaikille ruokailijoille 🙂

  http://svenska.yle.fi/recept/2013/11/27/gravad-lax-cheese-cake-med-farskost-dill-och-pepparrot

  Kiitos kivasta joulukalenterista ja muutenkin ihanasta blogista!

  • Kaisa

   17 December

   No nyt näyttää kyllä ihanalle. Mulla on mielessä jo niin monta lohiherkkua, että voisin hyvin soveltaa tämän esim. siialla. Kiitos tuhannesti vinkistä!

Your email address will not be published. Required fields are marked *