FINNISH OFFICE DESIGN

working station 1

kanelimaa printti

Mainitisin jo aikaisemmassa postauksessa uudesta varsin katseenkestävästä kirjoitusalusesta, joka toimittaa meillä nipsuttimen virkaa keittiössä. Tästä samaisesta Saintexin konttoritarvikesarjasta on päätynyt muutama osanen myös työhuonene puolelle. Tunnistiko joku jo kuosien suunnittelijat? Yllä oleva lintuaiheinen printti on Kanelimaa-blogin ja Papun kautta tutun Hanna-Riikan käsialaa ja alla näkyvän nuotioteeman ovat suunnitelleet Saana ja Olli. Sarja löytyy kokonaisuudessaan LifeSaver Helsingin verkkokaupasta.

working stationworking station 2

There’s a new fresh looking office supply set in the market by Saintex who has ordered the patterns from very talented Finnish designers Hanna-Riikka Heikkilä and Saana ja Olli. Like it a lot, especially these parts which have ended up to my crafts room. You can find the complete collection from LifeSaver Helsinki web store.

* Sain kotelot ilmatteeksi


  1. Nää on kyllä kauniita ja monikäyttöisiä. Mä oon muutenkin niin hulluna kaikkeen paperitavaraan ja nyt on kuosit ja värimaailmakin täydellisesti kohdillaan.

    • Kaisa

      22 June

      Sama vika rahikaisella. Ootko visiteerannu koskaan Papershopissa?

Your email address will not be published. Required fields are marked *