EXPERIMENTAL BAGGY SEWING

DIY baby baggy jumpsuit sewing 2DIY baby baggy jumpsuit sewing

Tämä baggy on tullut tehtyä jo jokin aika sitten, mutta puku odottelee vielä käyttäjäänsä laatikossa. Ja saa odottaa vielä jokusen tovin, sillä siitä tuli sen verran suuri. Tein tämän ilman kaavaa – tai siis parilla kaavalla. Otin pohjaksi ihan perus yöpuvun mallin, jonka muokkasin baggyksi ja lisäsin ulkoilupuvun kaavasta hupun. Kaulusratkaisu oli ihan oma sovellus, en varmasti osaisi enää toistaa prosessia. Oli nimittäin sen luokan mutuähräämistä.

DIY baby baggy jumpsuit sewing 1

I made this baggy suit already a while ago but it’s still waiting in a closet. When you sew without a proper pattern, the result may end up wayyy to large.


 1. Jasmiina K

  22 June

  Ihana, olispa mullakin saumuri niin pääsis hurrutteleen kaikkia vauvalle, ompelukone kyllä löytyy ja sillä olenkin jotain tehnyt, mutta saumuri olis niiiin paljon kätevämpi! 🙂

  • Kaisa

   22 June

   Eiku tää on ihan koneella huristeltu. Haaveilen kans saumurista. 🙂

 2. Piia

  1 July

  Näin enemmänkin ommelleena kannatan kyllä saumuria 🙂 Ihanan haalarin olet tehnyt!

  • Kaisa

   10 August

   Sen aion kyllä hankkia lähitulevaisuudessa. Sitä niin moni hehkuttaa! Vaikka viimeistelevällä jousto-ompeleella saa kyllä aika nopsaa koneellakin aikaiseksi, ei tarvi siis erikseen siksata. Kangasta kone ei kyllä leikkaa, eli jälki ei ole aivan saumurin veroista. Ja ilmeisesti juuri trikookankaisiin saumuri on aivan oiva, ettei venytä ja vanuta samalla lailla kuin kone (?).

 3. Fabia

  25 August

  awww – it´s so beautiful!
  do u have some kind of pattern that u could share? i´d love to try and make it for my baby son.
  did u ever think about selling those lovely things u make?

  • Kaisa

   31 August

   Thanks! Unfortunately not, I just sew in a flow and mixed some patterns together + made something up myself. I’m so slow sewer that I do this only for my own use. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *