No niin, vihdoin täälläkin päästään jo useammassa blogissa kiertäneet haasteen pariin. Ajatuksena oli leikkiä hetki Suomen kauneinta kotia ja asettaa punainen matto oman kodin lempikohtaan (kiitos haasteesta Hunajais-Riikka ja Luumutar-Sanna). Meiltä kyseinen spotti löytyy keskellä taloa seisovan takan edestä.

Ja vuorossa seuraa pieni kierros takalta päin tarkasteluna, alkaen oikealta makkarin ovilta ja päätyen keittiöön.

punaisen-2Bmaton-2Bpaikka-2B9 kopio punaisen-2Bmaton-2Bpaikka-2B4 kopio punaisen-2Bmaton-2Bpaikka-2B6 kopio brunssi10 kopio

Toinen mahdollinen paikka olisi löytynyt askarteluhuoneesta, mutta valitsin kuitenkin tämän kodin valoisimman paikan, josta pystyy tähyilemään moneen suuntaan. Heitetäämpä haaste eteenpäin Mintulle Mami go go:hon, Rillikselle Kotipalapeliin ja Nakulle Bambulaan.

Riikka and Sanna challenged me to show which is my favorite spot in our home. I chose the small space in front of our fireplace – it is the brightest spot from where you can see several corners of our home. Thank you girls, I throw this challenge forward to Rilla, Naku and Minttu.

46 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *