READING

RAW DESIGN BLOG PEETA’S HOME THROUGH MY LENS

RAW DESIGN BLOG PEETA’S HOME THROUGH MY LENS

Aloimme taannoin Peetan kanssa juttella siitä, miten omaa kotia tulee kuvattua lähes poikkeuksetta melko vakioituneista kuvakulmista. Siitä se ajatus sitten lähti: ollaan vuoroin vieraissa, syödään, rupatellaan ja napsitaan samalla muutamat kotikuvat toisiltamme. Meidän sisustus- ja kuvaustyylit on melko erilaiset, joten se teki tästä rupeamasta erityisen mielenkiintoista.

Kuvia tallentuikin kameraan melkoinen joukkio. Makuuhuoneen rekkiviritelmät henkareineen ja kauniine vaatteineen saivat tämän kameranaisen innostumaan, oli kyllä kokonaisuudessaan niin kuvauksellinen makkari!

Ja voi tuota Lulua. Typykkä pursusi rakkautta. Pussauttaa moiskuili ja kihnutti viereen sohvalla.

Minä onnellisena ruuan kimpussa.

Oliko tutun näköinen kierros? Vai löytyikö uutta kuvakulmaa? Kaunis kaunis koti, ei voi muuta sanoa.

Today I visited my friend Peeta’s beautiful home. Check out her blog here.


 1. Tiedättekös, ihan samaa ollaan me myös muutamien mimmien kanssa funtsittu. Sitä jotenkin jämähtää oman kodin kulmiin joten on kiva jos joku muu välillä ottaa kuvia. 🙂
  Tuttuja kulmia, mutta uudesta kulmasta. Kaunista ja kotoisaa on Peetan kotona, ihanasti sait vangittua fiiliksen päivästänne kuviin.

 2. Upea Peetan koti <3, erityisesti vaatesäilytys saa sydämen läpättämään.

 3. Tosi hauskaa nähdä toistenne kodeista uudenlaisia kuvia. On aivan totta, että itse sitä kuvaa omaa kotiaan aina enemmän tai vähemmän samalla tavalla. Peetan koti on persoonallinen ja upea, ja nyt siitä sai jopa laajemman kuvan kuin Peetan omista kuvista. Hauska idea teillä!

 4. Silja Maaria

  2 November

  Upeat kuvat kauniista kodista! Ootte kyllä Peetan kans semmoisia sisustuksen mestareita ja tunnelmanluojia, että oksat pois. Ja sitten vielä keksitte tämän huippuidean kuvata toistenne kodit omasta vinkkelistänne. Hienoa jälkeä, molemmilla. 🙂 Taitaa tämä idea tulla useammillakin blogikaveruksilla käyttöön.

 5. Sita

  2 November

  Aivan ihana postaus, tykkäsin 🙂 Oot ottanu mahtavia kuvia! Ps. Ikävä <3

 6. Ainutlaatuinen

  2 November

  Huippu idea!!!

 7. Peeta P

  3 November

  Jeii kiva kun kävit ja aivan huikeita kuvia tosiaankin. 🙂 Kerrotko vielä mikä toi sun objektiivi oli? Tällä mun surkiolla ei edes ole mahdollista saada noin laajoja ja hienoja kuvia. Pakko panostaa uuteen!

 8. Hanna

  4 November

  Oot kyllä taitava kuvaaja! 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *