DIY DREAM CATHCER

DIY dream catcher No Home Without You

Keräilemistäni kepeistä syntyi atsteekkihenkisen seinävaatteen lisäksi hempeä unisieppari. Pilkullinen kangas on pingotettu kirjontakehykseen ja sen reunaan kietaistu lisäksi pätkä neon-oranssia narua – tuota samaista, jota käytin myös viime postauksen pyyhelenkeissä. Kehyksen keppi on kiinnitetty kuumaliimalla ja roikkuvat koristeet erilaisilla nauhoilla ja washi-teipillä.

DIY dream catcher 1DIY dream catcherDIY dream catcher 3DIY dream catcher 4

This dream catcher was inspired by the sticks that I found from the nearby forest – as well as the aztec wall hanging seen here before. Polka dot fabric is stretched in the embroidery frame and the hanging decoration is attached with a couple of ribbons and washi tape.


 1. piia

  11 June

  Tuo on kyllä sitten niin kaunis! <3 Taitaa mennä pian askarteluhommiksi täälläkin kun kaapista löytyy jo valmiina käyttämätön kirjontakehyskin!

  • Kaisa

   12 June

   No niin! Ei muuta kuin hommiin sitten vaan, tämmönen syntyy käden käänteessä.

 2. Ihanan hento ja lempeä. Toimii varmasti. 🙂

  • Kaisa

   12 June

   Kyllä! 🙂 Sisustukselle uskollisissa väreissä. 😀

Your email address will not be published. Required fields are marked *