BABY CHANGING STATION

baby changing station 9baby changing station 8baby changing station 4

Rakensin vaipanvaihtopisteen vauvalle meidän kodinhoitohuoneen pöydälle, jolla vältyimme erillisen hoitopöydän hankinnalta. Ylä- ja alakaapit raivattiin vaipoille ja muille tykötarpeille, lisäksi seinänurkkaukseen porattiin muutama pikkuhylly somisteeksi. Hoitoalusen tein itse: leikkelin ja ompelin Ellokselta muinoin tilaamani vahapinnoitetun puuvillaisen pöytäliinan sopivaksi pussiksi ja täytin sen vanumatolla ja aikaisemmin ostamallani vauvan peitolla.

baby changing station 2baby changing station 5

I built a baby changing station to our utility room and was happy to avoid buying a separate changing table. The top and base cabinets are cleared for diapers and other baby accessories so everything you need is at your fingertips. The changing pad was a small DIY project: I cut and sewed the cover from a wax finished cotton table cloth and filled it with a wad mat and a baby blanket.


 1. Anskurai

  13 April

  moi, noi pikku hyllyt näyttää tosi käteviltä, meilläkin olis tarve tollasille, mistä ne on?

  • Kaisa

   9 May

   Kiitos! Ihan ovat Ikeasta. 🙂

 2. piitzi

  13 April

  Aivan ihana ja on käytännöllisen ja toimivan näköinen!

  • Kaisa

   9 May

   Kiitos! On kyllä ollut hyvä piste. 🙂 Kovalla käytöllä ja vauva tykkää pötkötellä tuossa yllättävän hyvin!

 3. Tosi kivan ja käytännöllisen näköinen 🙂 Tuo hoitoalusta on myös tosi kaunis. Meillä oli aikoinaan hoitopöydän päällä eläinkuvioinen hoitoalusta ja yritin aina naamioida sen valkoisen pyyhkeen tms alle, koska se oli minusta aika ruma.

  • Kaisa

   9 May

   Kiitos! Juurikin siksi ajattelin suhaista oman alusen. 🙂 Suurin osa kuoseista oli vähän liian lapsekkaita omaan makuuni, onhan tuo kuitenkin koko ajan esillä.

 4. Ihan super söpö hoitopiste!!

 5. Mathilde

  9 May

  Dear Kaisa

  Your home and photos and blog are so lovely! very, very inspiring. I was wondering if you could tell me where you got the white boxes you store your towels in – I’ve been looking for something like that for my home for ages and can’t seem to find the right ones. Provided they don’t come from some fancy Finnish store…

  Thanks ever so much! Mathilde x

  • penny

   10 May

   Dear Mathilde,

   I think they are from Ikea, at least I bought similar ones there.
   Penny

  • Kaisa

   11 May

   Thanks Mathilde. <3 They are from one fancy Swedish store called Ikea. 😀

Your email address will not be published. Required fields are marked *