Havahduin tämän kaapin myötä oman elämän kuplaani. Onhan tästä puhuttu paljon, mutta yleensä aina lähinnä poliittisissa yhteyksissä. Mediassa erotellut lasiseinämät onkin helpompi tunnistaa ja asemoida itsensä mielessään jollekin puolelle. Mutta entäs somekuplat? Tiesitko, että saatat tietämättäsi olla syvällä oman genresi syövereissä?

Minun näkökulmastani tarkasteltuna yllä näkyvä kaappi, Ikean Stockholm 2017, on jo lyhyestä elinajastaan huolimatta klassikko. Tämä on the kaappi, joka on näkynyt tiuhaan sisustusbloggareiden ja -diggareiden kodeissa. Säilytin, joka myytiin Ikeassa loppuun alta aikayksikön ja jota sen jälkeen metsästettiin kissojen ja koirien kanssa. Oli ostoilmoituksia siellä täällä. Sitten tuli tieto, että näitä on saapunut erä Haaparannan myymälään Ruotsin puolelle. Verkkokaupasta ei saanut tilattua kaappia Suomeen ja melkein valjastin Oulussa asuvat vanhempani noutoreissuun.

Kaappi tuli vastikään yllättäen vastaan Vantaan Ikeassa ja tarttui matkaan. Nähty tai ei, ajattelin ja ruuvasin kaapin kasaan. Niin ihana silti! Sitten ensimmäiset ystävät tulivat kyläilemään ja esittivät sangen hämentävän kysymyksen: ”Kaunis! Mistä tämä on?” Silloin tajusin, kuinka pihalla olen. Tai oikeastaan sisällä. Syvällä omassa sisustusblogikuplassani: kaappi oli saavuttanut klassikkoaseman vain omissa somepiireissäni. Suuri osa livenä tapaamistani ihmisistä ei ollut kuullutkaan siitä.

Mitä muita somekuplia tunnistatte?

Ja täten täältä sisustuskuplasta semmoisia terveisiä, että seuraava Ikean the kaappi on tässä: korkkiovinen, sisältä peililasia oleva Sammanhag. Itsestäni on tullut niin käytännönläheisiä asioita rakastava sisustaja, että jään ihailemaan tätä kalustetta Instagramin feedin kautta.

Sammanhag-fiiliskuva ja alimmat tuotekuvat: Ikea

2 kommenttia

  • Hauska postaus, koska varmasti ihan totta. 🙂 Vaikka itse tunnistaa blogimatot ja String-hyllyt niin ehkä tosiaan suurin osa ihmisistä suhtautuu vähemmän intohimoisesti sisustukseen. Tuo kaappi on silti kyllä niin kaunis, eihän siitä voi olla pitämättä!

    • Joo, tää oli kyllä yllättävä löydös! 🙂 Ei siis kaappi vaan huomio. 😀 Ja ihana se on, siitä ei pääse yli eikä ympäri!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *