Ajatukset ovat jo kovasti rakenteilla olevan kerrostalokodin parvekkeessa. Sisustushaaveissa on rottinkia, luonnonsävyjä ja hitunen boho-tunnelmaa. Ei ehkä niinkään ruokailuryhmää vaan ennemmin kotoinen löhönurkkaus. Parvekkeen lattiaan saakka olevat ikkunat paljastavat tunnelman suoraan sekä olohuoneeseen että aikuisten makkariin, joten vihreät saavat olla isossa roolissa. Ainakin haluaisin jonkin havun, johon saa jouluna tuikkuvalot.

Ajelimme tänään työmaan ohitse ja sydän hakkaili hieman, kun parvekkeille oli ilmestynyt laudoitus. Tiesimme puuverhoilusta, mutta että semmoinen lämmin oranssihtava puu – siis aivan ihastuttava! Vähän niinkuin tuon tuolin sävyinen. Kuulostaa äkkiseltään vähän jännältä, enkä tiedä olisinko tohtinut valita niin lämmintä sävyä itse. Mutta että ai että! Oli kodikas ja lämmin, hyvät puitteet kaikille äsken mainituille haaveille.

Kuvien rottinkituoli lähti mukaan kierrätyskeskuksesta kympillä. Pieneksi pettymykseksi kaidepehmusteen alta paljastui risa kohta, mutta kuten huomaatte, peitto on helppo asetella strategisesti oikeaan kohtaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *