Kaupallisessa yhteistyössä: Suomen Punainen Risti

Aijaijai mikä asuntomessukohde! Ajatelkaa, kaikki nämä huonekalut ja sisustusesineet ovat peräisin Suomen Punaisen Ristin Kontti-tavarataloista. Ei sillä, etteikö muutenkin himota kiertää kirppareita, mutta nyt. Huh.

Löydöt on tehnyt ovella poseeraava Frida Steiner, jonka laatimassa sisustuksessa riittää katseltavaa ja ihmeteltävää. Nauru raikaa ja tunnelma on välitön, vaikka projektissa on epäilemättä ollut aivan valtava urakka.

”Suurin osa löydöistä on peräisin Porista ja eteläisen Suomen Konteista, mutta yksittäisiä löytöjä on myös muualta. Keittiön rautainen pata lähetettiin Oulusta”, Steiner kertoo. ”Tein joka huoneesta oman mood boardin, minkä pohjalta lähdin etsimään tavaroita.”

Suunnittelijan mielestä talon onnistunein kokonaisuus rakentui lopulta aikuisten makuuhuoneeseen. Yöpöydän asetelma saa myös oman sydämen pamppailemaan. Silti rankkaan suosikeikseni kohteen upeat matot ja teak-huonekalut. Seiniin nojailevat tauluasetelmat olivat myös todella viehättäviä.

Jos suuntaat tänä kesänä Porin messuille, kannattaa ruksia messukartasta talo numero 19 Villa Karhu. Ja jos olet vielä tinkettejä vailla, käy osallistumassa Instagramin puolella (@kaisakartela) juuri käynnistyneeseen lippuarvontaan!

Katso tästä lista Suomen kaikista Kontti-tavarataloista

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *