Tähän pöytään kiteytyy koko kirppistelyni filosofia: niitä pitää kiertää. Niinku aivan helkkaristi. Sitten joskus käy hirveä flaksi ja koko harrastus palkitaan.

Tämä pöytä löytyi kotimatkalla Hyvinkäältä, jossa olin moikkaamassa kaveria. Oli puolituntia aikaa ennen päivän muita menoja, joten kaarsin auton nopeasti kohti Järvenpäässä sijaitsevaa Joken osto- ja myyntiliikettä. Siellä pöytälevy nojaili irrallaan, väärin päin mattokasojen takana. Tummanruskean pyöreän pöydän metsästys on saanut jo sen verran epätoivoisia piirteitä, että rohkenin kysäistä, onko tavaroihin nojaileja ympyrä kenties ruokapöytä. Ja olihan se, aika täydellisen oloinen sellainen. Kalusteelle sovittiin hinnaksi pienen tinkaamisen lopputulemana neljäkymppiä.

Käykää ihmeessä penkomassa Joken aarteita, ihana paikka!

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *