Noin vuosi sitten sain yhteydenoton mokkasiinipajaa pyörittävältä For Minis and Mommiesin Päiviltä. Unelmissa siinsi yrityksen tuotevalikoiman laajentaminen pieneen vaatemallistoon, joka voisi sisältää muutaman kuosin. Olin tehnyt Päiville jo aiemmin muuta graafista suunnittelua, joten mielessä lähti samoin tein pyörimään ajatuksia siitä, miltä brändin omat kuosit voisivat näyttää. Jotakin naivia kuvitusta, ehkä tussin piirtojälkeä ja taatusti jotakin sööttiä ja ”hempukkaa” eli hempeän väristä pehmeää tunnelmaa, jota Päivi aina toivoo.

Ensin syntyi lenteleviä liiloja pompuloita, seuraavaksi Skillful Sailor -nimeä kantava merellinen turkoosi vesivärikuosi. Näistä fiilis oli molemmilla heti hyvä! Kolmannesta halusin suunnitella selkeästi minimalistisemman – vaikka tiesin sen menevän hieman Päivin mukavuusalueen ulkopuolelle. Hetken makusteltuaan sain viestin, että kuosi on alkanut tuntumaan ihanalta ja omalta ja niin siinä taisi lopulta käydä, että juuri Tiny Traveller on ajanut tiensä For Minis and Mommiesin pysyväiseen valikoimaan.

Oma suosikki näistä on tuo kuvien harmaa collegepaita, jota saa myös mustana ja koska Päivi, niin myös hempukkana vaaleanpunaisena. Enkä malta olla hehkuttamatta, että nämä paidat on suunnittelun lisäksi ommeltu ja painettu Suomessa. Made in Finland. Arvostan.

Vaatteet ja tossut: For Minis and Mommies
Kuosi- ja printtisuunnittelu: Kaisa Kartela

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *