Hyvästi sekasortoinen laukun sisälmys! Paitsi että tavarat ovat pyörineet laukussani keskenään ilman suojuksia, sieltä ei ole löytänyt mitään ilman muutaman minuutin myllerrystä. Tietäjät tietää.

Tavoitteenani on siis ollut paitsi 1) suojata tavarat, 2) organiseerata ne niin, että kaikki olisi helposti saatavilla. Kuten pankkikortit. Tein niille tarkoituksella kaksi erillistä taskua. Jatkossa löydän neljä eniten käyttämääni korttia erillään kaikista muista. AAAH. Käyntikortit ovat omassa yksinäisessä taskussaan, jotta pysyisivät tuliterinä. Kolikoille ja seteleille on omat nyssäkkänsä.

Seuraavaksi teen vielä lompakkoasioille oman pussukan ja jonkun vetoisemman pikkulaukun koko setille. Tarkoituksena olisi saada siirrettyä jatkossa kaikki mahdollinen kerralla laukusta toiseen. Tämä tämmöisenä väliraporttina tulevasta. Laitan myöhemmin tänne vielä lisää kuvia ja ohjeita + vinkkejä setin valmistukseen. Stay tuned!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *