Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Bo LKV:n kanssa

Terveisiä pienen pintaremontin keskeltä. Ihan hassua, kun täällä alkaa näyttää melkein identtisesti siltä, kun itse muutimme taloon. Taulukollaasit ovat historiaa ja seinät hohkaavat jälleen reiättöminä Tikkurilan paperinvalkoista (ihan paras puhtaan valkoisen sävy muuten). Ajatus on koko ajan kuvitteellisissa uusissa asukkaissa, joita varten tulee suursiivottua paikkoja aivan toisenlaisella pieteetillä kuin ennen.

Löytyisivätkö uudet asukkaat kenties puskaradion avulla? Tai internettiin heitetyllä ilmoituksella? Lähipiiristä? Vai pitäisikö palkata välittäjä? Kiinteistömaailma, Remax, Bo LKV? Varmasti tuttua pohdintaa kotinsa myyntiä suunnitteleville. Meille oli alusta asti selvää, että haluamme kotimme myyntiavuksi ammattitaitoisen asuntovälittäjän. Omaan kotiin on niin valtava tunneside, että halusin löytää ihmisen, jolle talon myynti ei ole vain kiireessä sohittu kasa paperitöitä. Jaatteko mielikuvan? Hikipäässä salkku heiluen näyttöön saapuva välittäjä. Numeroa liian iso puvun takki ja kyltti tien pieleen.

Olin vasta harkinnut sen oikean henkilön etsimistä, kun avasin suuni tilanteestamme Bo LKV:n iltatilaisuudessa. Keskusteluun haettiin pian mukaan PK-seudulla toimiva välittäjä Janne Kieselbach, jonka tunnistin nopeasti taannoisen Hesarin etusivuepisodin vuoksi. Ei enempää eikä vähempää kuin heti presidentin vaalien jälkeen hän täräytti oman kuvansa Suomen suurimman sanomalehden kanteen. Itse törmäsin aiheesta vellovaan keskusteluun aikoinaan Linkedinissä. En osannut päättää, oliko tempaus fiksu veto vai silkkaa hulluutta.

Sen verran luovuutta harjoituksessa kuitenkin oli, että kiinnosti kovasti päästä tutustumaan tyyppiin. Höpöteltiin potentiaalisesta yhteistyöstä ja sovittiin tapaaminen meille seuraavalle viikolle. Kahvipöytään istui jopa hieman yllättäen hyvin jalat maassa oleva talonrakentajataustainen kolmen pojan isä. Seurassa saapui myös toinen välittäjä Mika Suonsilta, jonka kanssa myynti hoituisi yhteistyössä. Miehet olivat kaikista lipevistä myyntimiesmielikuvistani poiketen ihanan suoraselkäisiä ja empaattisia.

Parivaljakko viihtyi kahvipöydässä hyvän tovin. Tuli tunne, että heitä oikeasti kiinnosti minun tunteenhuuruiset kuvailut takapihan perennapenkeistä. Huomioon ottaen Bo LKV:n tekemisen tason ja välittäjien kanssa syntyneen yhteyden, olin valmis luottamaan kotimme myynnin heidän ammattitaitonsa varaan. Pyörät lähtivät heti pyörimään: vielä samana iltana tuli vahvistus päivämäärästä, jolloin meille saapuisi stylisti ja valokuvaaja. Hetken päästä kuulin, että talosta tehdään myös video! Olen niin täpinöissäni! Ja jos ihmettelet miksi, niin olen aivan valtavan ihastunut Bo:n tapaan tehdä asunnon näyttökuvat, etten malta odottaa versioita meidän omasta kodista. Tsekkaa esimerkiksi Bo Helsingin insta, jos ei ole jo tuttu!

Olen äärimmäisen helpottunut siitä, että meille oikeat välittäjät löytyivät näin helposti. Nyt voin kaikessa rauhassa keskittyä maalaamaan ja puunaamaan nurkkia sillä välin, kun ammattilaiset ottavat kopin asuntomme myymisestä. Informeeraan täällä luonnollisesti, kun kuvat valmistuvat ja sitä myöten meidän kodin myynti-ilmoitus tulee julkiseksi tämän kuun edetessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *