Kaupallisessa yhteistyössä Bo Lkv

Nyt täytyy myöntää, että jännittää aika lailla! Vaikka blogissa onkin ollut usein melko vastaavia kuvia julki, on silti ihan eri vipinä mahanpohjassa, kun kameran takana (ja edessä stailaten) onkin ollut joku toinen! Päivä Bo LKV:n poppoon kanssa oli kyllä ihan älyttömän hauska ja mielenkiintoinen, osa teistä taisikin seurata raporttia reaaliajassa viime perjantaina Insta Storyn puolella.

Meidän molemmat välittäjät ovat ihan huipputyyppejä ja esiintyivät videolla tosi luontevasti, Raw design blogistakin tuttu Peeta hoiti stailauksen varmoin ottein ja paikalla oli lisäksi ammattivalo- ja videokuvaajat. Seuraavaksi jännitetään, miten sunnuntain näyttö sujuu!

Lisää kuvia ja tietoja kohteesta:

Bo LKV
Oikotie
Etuovi

Kuvat ja video: Bo LKV Helsinki

3 kommenttia

  • On teillä kyllä kaunis koti! <3 Varmaan älyttömän haikeaa luopua, vaikka pääseekin sitten uutta laittamaan. Mitä muuten tuo oleskelutilojen lattia on? Näyttää just täydelliseltä, sävykin aivan ihana. Olen koittanut etsiskellä meille jotain sopivaa lattiaa, kun ei ihan punaruskea laminaatti iske. 😀 Toki ollaan vasta muutama kuukausi asuttu eikä lattianvaihto ole prioriteetti nro 1, mutta pitää koko ajan olla silmät tarkkana jos tulisikin se oikea vastaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *