Vuorossa seuraa keittiön ja olohuoneen esittelykierros. Koitin kuvata vähän jokaisesta suunnasta, jotta tila olisi helpompaa hahmottaa. Olohuone on näkynyt blogissa selvästi eniten, mutta nyt yritin ottaa etäisyyttä omiin nurkkiini ja kuvata isompia kokonaisuuksia kerralla. Vähän tulevan asuntomyynnin hengessä, jonka ajankohta muuten varmistui huhtikuulle. En kuitenkaan alkanut näitä nyt viilaamaan tätä enempää, sillä paikalle saapuu ensi kuun alussa vielä stailisti ja valokuvaaja tekemään varsinaiset myyntikuvat. Mitä ihanaa luksusta!

2 kommenttia

  • Hei! Teillä on todella kaunis koti! Osaatko sanoa mitä tuo teidän lattia on?
    Etsimme juuri lattiaa uuteen asuntoon ja tämä teidän lattia näyttää super ihanalle

    • Moikka! Ja kiitos! <3 Lattia on laattaa, valmistava tehdas Marazzi Italia ja sarja TreverkHome, sävy Betulla. Löytyy sävynä koivu K-raudasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *