Tätä huonetta asuttavat meidän 1- ja 2-vuotiaat tytöt, jotka viimein molemmat ihan oikeasti myös nukkuvat noissa kuvan sängyissä. Pienempi vanhassa maalatussa pinniksessä ja isompi itsetehdyssä puulaatikossa. Kuvassa kiharapäinen esikoisemme on vanhassa sängyssään ”laittamassa pinnapehmusteita kuivamaan” (aina hyvä idea). Suunnittelemme jo kerrossänkyä, mutta sen aika koittaa vasta uudessa kodissa.

Seinällä on Luklabelin musta kuuviiri sekä Hanna-Riikka Heikkilän pieni taulu, jonka vanhempi tyttö on saanut nimiäislahjaksi. Puupalikat ja karhuvalaisin ovat käsitöitä kotimaiselta Siluettiverstaalta. Rekissä roikkuu rivi omia kuoseja ja muita paitasuosikkeja.

Unohdin kuvata Ikea puisen PS-lipaston, joka löytyy vielä yhdeltä seinältä yhdessä unisiepparin kanssa. Mutta siinä tämä meidän kodin pienin makkari on kokonaisuudessaan. Lattia on pidetty tarkoituksella tyhjänä ja siinä onkin usein leikit kesken ja käynnissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *