En voinut vastustaa kiusausta otsikoinnin kanssa! Uusi sisustusvuosi alkakoon tänään, 1.1.2018! Blogin osalta vuodesta on tulossa virkeämpi. Tiedän sen tästä intopiikistä, jonka tunnen sisuskaluissani. Tiedän sen myös siitä, että meillä ei asu enää yöllä ruokailevia vauvoja, vaan pari tomeraa taaperoa, joiden kanssa elo on huomattavasti viime kevättä kevyempää. Blogin ulkoasuakin käpälöitiin hieman välipäivien aikana. Toivottavasti homma vaikuttaa selkeältä sinne päin!

Viime vuotisen hieman hiljaisemman postaustahdin vuoksi – tai paremmin sen ansiosta – postausideoita löytyy nyt pitkä lista. Tunnistan, että kommentointi on melko lailla siirtynyt Instagramin ja muiden nopeampien somekanavien puolelle, mutta jos jaksat, niin nyt jos koskaan olisin erittäin kiitollinen muutamasta sanasesta kommenttilaatikon puolelle!

Miksi olet täällä? Minkälaista sisältöä toivoisit näkeväsi blogissani vuonna 2018?

Sisustuspainotus varmasti jatkuu entiseen malliin, sillä uuden asunnon pitäisi näillä näkymin valmistua vuoden päästä keväällä. Lisäksi omassa päässäni pyörii kaikkea yrittäjyyden ja lapsiarjen kautta graafiseen suunnitteluun ja lastenvaatteiden ompeluun.

Mutta tässä siis kuvia meidän makuuhuoneesta tuoreeltaan tältä aamulta, vuoden ensimmäiseltä päivältä!

14 kommenttia

  • Kiva kuulla! 🙂 Hieman saa vielä tosiaan odottaa, koska kerrostalon perustuksia vasta valetaan. 🙂 Mutta fiilistelemään päästään kyllä jo ennen muuttoa!

  • Meinasin jo heittää kertaalleen kirveen kaivoon, mutta onneksi annoin tämän homman vain hieman uinua! Nyt tuntuu, että energiaa on taas riittämiin. 🙂 Käsillä tekeminen kulkee varmasti mukana edullisten ja helppojen diy-postausten muodossa!

 • Heippa, ihanaa että blogisi aktiviotuu! Odotan kovasti sisustusjuttuja, kirpparilöytöjä sekä ihanaa DIY-inspiraatiota, jota kaikki DIY-juttusi – ompelukset, neulomukset, pritit, kattaukset yms – tuovat. Loistavaa ja tasapainoista uutta vuotta! terkuin, lukijasi Sanna

  • Kirpparilöydöt olikin muuten hyvä nosto, niitä on jäänyt esittelemättä blogin puolella koko sarja! Kiitos sitä samaa teille! <3

  • Voi että on mukava kuulla! <3 Tämä toive vahvistaa sitä, että on kiva, että mukana on muitakin aihealueita sisustamisen rinnalla. Kiitos kommentistasi!

 • Inspiraatiota sekä sisutukseen että DIY! Meilläkin 8 kk vauva joten senkin aiheiset jutut kiinnostaa 🙂

  • Pohdiskelin juuri, että voisin tehdä pari juttua lapsiin ja sisustamiseen liittyen. Tai kenties enemmänkin, mutta kaksi selkeää ideaa syntyi jo aiheen ympärille. 🙂 Teillä alkaa kohta tapahtua, tuohon noin 8-9 kk vauva on melko matonen, mutta sitten lähtee hommat etenemään vauhdikkaasti. Kohta käpötellään ja höpötellään täyttä höyryä. 🙂

 • Ihan parasta että sulta tulee taas postauksia! Ei ole mitään erityisiä toiveita aiheiden suhteen, kun kaikki sun tuottama on aina niin herkkua! Odotan kielipitkällä uusia kuvia teidän kodista ja tietysti tuleva koti kiinnostaa myös! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *