Sisustusbloggareiden kiertävien keskustelunavausten aiheena on tässä kuussa haaveilu. Teeman keksi (ja koostaa lopuksi kaikista kirjoituksista) Giselda, joka pitää kaunista Coffee Table Diary -blogia. Minä emännöin helmikuuta, mutta mitä ihmettä keksin? Ehdottakaa jotakin! Mihin aiheeseen sinä haluaisit ison joukon sisustusbloggareita tarttuvan ensi kuussa?

Oma sisustusunelmointi liittyy tällä hetkellä luonnollisesti uuteen kotiin ja sen tiloihin. Neliöitä ja huoneita on vähemmän kuin nykyisessä, joten haaveilen ensisijaisesti kevyestä muuttokuormasta. Siitä, että matkaan lähtevät vain ne kaikista rakkaimmat asiat ja kodissa olisi helppo hengittää. Ehkä tilaa jollekkin uudelle pienelle asialle.

Ja täytyy kyllä sanoa, että olen ihan tietoisesti pysynyt vähän etäämmällä aivan kreisistä Pinterest-unelmoinnista. Meinaan muuten ahdistua, kun taulut täyttyvät toinen toistaan mahtavammilla tiloilla ja arkkitehtoonisilla ratkaisuilla. Todellisuudessa mietin kuitenkin sitä, millä nuppivaihtoehdoilla saisin kivaa tvistiä valkoiseen kylppärinlaattaan. Tai mitä ihmettä valitaan keittiön välitilaan, jota ei voinutkaan talon määrityksistä johtuen jättää maalipinnalle – tai siis ”välitilaan”, koska yläkaappejahan meille ei ole tulossa laisinkaan.

Unelmoin puulattiasta, suurista ikkunoista ja ensimmäisestä parvekkeestani. Näen siellä ainakin sohvan, ruukkukasveja ja yrttejä. Haaveilen myös tyttöjen huoneen sisustamisesta heille viihtyisäksi sopeksi, johon täytyy miettiä mmm. jokin kaunis kerrossänkyratkaisu, kuten esimerkiksi Maiju Saw:n kotona. Odotan myös nykyistä pelkistetympää keittiötä ja vaaleaa kylpyhuonetta, johon aion näillä näkymin laittaa pienen määrän puisia yksityiskohtia.

Tunnistaako joku muu uutta kotia ja sen ratkaisuja miettivä yllä kuvailemani Pinterest-ahdistuksen?

1 kommentti

  • Ihana projekti teillä edessä muuton myötä! Muutto on mahtava tilaisuus poimia ne helmet mukaan ja irtautua turhasta taakasta, niin avautuu mahdollisuus uudelle. Ymmärrän hyvin tuon Pinterest-ahdistuksen! Inhimillistä kun todellisuudessa isompien asioiden toteutuksessa voi helposti mennä pidempikin aika oikeassa elämässä. Meillä oli vähän sama tilanne 5v sitten massiivisen remontin jälkeen, kun kaikki rahat tuntui valuvan rakenteisiin ja tekniikkaan, sitten pihaan, terassiin – seuraavaksi ikkuna- ja kattoremppaan.. toisaalta täytyy olla kiitollinen kun saadaan laittaa vanhaa taloa ja kekseliäisyys sekä kärsivällisyys kasvaa kun sisustuksen kanssa joutuu etenemään rauhassa. Kiitos kun tartuit tähän ja innolla odotan helmikuun haastetta! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *