Löysin vihdoin käyttöä pitkään kaapissa kyhjöttäneelle Vimman trikookankaalle. Maija Louekarin suunnittelema huikean hieno Human-kuosi tuo sopivaa kontrastia punaiseen samettisohvaan, jonka ostimme Hakolalta ennen joulua. Tyynyliinan mittasin silmämääräisesti koristetyynyn kokoiseksi, ompelin vetoketjun yhdelle sivulle ja saumuroin loput sivut kiinni.

Meillä läikkyy sen verran paljon kahvia sohvatyynyille, että päällisten on aivan pakko olla irroitettavissa pesukoneeseen. Tyynynpäällinen on kyllä aina helppo, nopea ja hauska tapa saada kaapista kauneimpia kangaspaloja käyttöön! Ja tosiaan tein tämän trikoosta (tai olisiko ollut virallisesti ohutta JC:tä) ja jätin alle jämäkämmän päällisen, jonka ansioista päänalusen yleisilme säilyy sopivan ryhdikkäänä.

Sohvahan ei sinänsä juuri koristetyynyjä kaipaa, joten arvon vielä, jätänkö tätäkään paikoilleen. Kummin tekisit?

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *