Joulumieli valtasi lopullisesti viime lauantain markkinahumussa Parolan asemalla. Tunnelma oli juuri niin satumaisen kotoinen kuin suinkin näistä kuvista välittyy. Kaunista ostettavaa olisi ollut vaikka kuinka. Käsintehtyä keramiikkaa, tuoksukynttilöitä, kransseja, kortteja, suklaata ja saippuaa. Sen verran kerkesin omasta pienestä myyntipöydästäni huhuilla viereisiin, että sain napattua itselleni yhden jo pitempään haluamani pyykkietiikan Kettukarkki Shopin valikoimista. Tuoksuksi valikoitui cocoon, joka on cottonin kanssa kuuleman mukaan selvästi suosituimpien joukossa.

Omassa pöydässäni oli tarjolla myyjäisiä varten valmistettuja A2-kokoisia julisteita nimeltään Murikat, Huuma ja Hetken hiljaisuus sekä muutama joulukorttilajitelma. Huumaa eli punaisia pusuhuulia ja Hetken Hiljaisuutta on vielä muutama kappale jäljellä, joten jos olet kiinnostunut jommasta kummasta, voit heittää meilillä! Julisteiden oikeat värit näet tässä postauksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *