Kuvissa uunituoreita julisteputkia, joiden kanssa suuntaan lauantaina Parolan aseman tunnelmallisille joulumarkkinoille. Tuon mukanani kolme erilaista taidejulistetta suurehkossa A2-koossa. Ne kantavat nimiä Murikat, Huuma ja Hetken hiljaisuus. Kuvitukset ovat syntyneet viimeisen vuoden aikana eri tunnetilojen pohjalta. Julisteet on valmistettu Suomessa ja niitä on tehty pieni rajattu erä myyjäisiä varten.

Murikat

Huuma

Hetken Hiljaisuus

Olen hahmotellut lisäksi muutaman ruskeakartonkisen joulukortin, joita olisi tarkoitus tehdä mukaan pieni erä. Ja katsokaa nyt minkälaisen kuvan sain Parolan aseman Katjalta omasta, ehkä maailman suloisimmasta myyntipaikasta. Kyllä tuohon kelpaa putket asetella!

4 kommenttia

 • Oi, Murikat olisi pakko saada omalle seinälle! Valitettavasti Parolan asema on aivan liian kaukana :/ Voiko näitä hankkia kauttasi postitse?
  t. Saija

  • Moikka Saija! Ihana kuulla, että tykästyit Murikoihin! <3 Lähtökohtaisesti myyn näitä vain tuolla myyjäisissä, mutta postitankin kyllä, mikäli näitä jää jäljelle päivän päätteksi. Joten palataan ensi viikon alussa asiaan!

 • Heip!

  Käytiin lauantaina Parolan aseman myyjäisissä, ja ihastuttiin postikortteihin kovasti. Ryysis siellä oli aikas lainen, eikä meillä ollut käteistä lanttiakaan, joten kortit jäi saamatta. Olisikohan niitä saatavana enää? Voisin vannoa, että niitä oli siellä myös valkoisella kartongilla, ja sellaisenkin setin perään hamusin, tai useammankin.

  terveisin Janne

  PS: Me taidettiin olla ykkös- ja kakkosluokalla luokkakavereita, ellei muistini teppostele. Tajusin sen vasta sekunteja sen jälkeen, kun puhuttiin maksutavoista ja matkamme jatkui yleisövirran mukana. On aika ylpeä olo, kun tuttu ihminen pärjää noin rohkealla alalla. :o)

  • Moikka! Eikä! En kyllä tunnistanut enää, mutta nyt kun näin koko nimesi, niin hälyyttää kyllä kelloja. 😀 Ja voi miten ihanasti sanottu, kiitos! Settejä jäi vielä muutama, voin laittaa niistä meilillä lisätietoa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *