Kokeilin tänään hahmotella joulukattausta, jota varten olen jo aiemmin syksyllä hankkinut kultaiset Ikean aterimet. Niitä hillotaan aina aattoon asti, jotta ruokailuun saadaan sopivasti juhlan tuntua. Laseista mukaan valikoitunee Ultima Thulet ja Tapiot. Lautaset on selviö – Diagnoosi Sisustusmanian Maran käsin tekemät astiat on meillä käytössä arjessa ja juhlassa.

Pöytäliinaksi heitin vähän vanhemman oman kuosini, joka oli päätetty näin joulun alla painaa tummapohjaisena ylelliselle puuvillasatiinille (löytyy Verson puodin valikoimasta). Kankas toimisi kyllä verhonakin aika kivasti, tuli nimittäin ihan hirveän lämmin tunnelma olkkariin, kun kokeilin ripustaa sen ikkunan eteen.

Kattaus on meidän pääjuttu koristeluiden osalta jouluna. Muuten en ihan hirveästi ajatellut joulua tänne rakentaa. No kuusi tulee tietenkin. Ja massiivinen kynttilämeri.

3 kommenttia

  • Ihana tuo kangas, sopii jouluiseen kattaukseen kuin punainen nenä Petterille!
    Ja tuollainen simppeli kattaus on myös oma suosikkini, paljon ei muuta tarvitsekaan kunhan on riittävästi kynttilöitä!

  • Heippa, blogin kuvat ei oo muutamaan viime postaukseen näkyny iPhonella selatessa ollenkaan. Luen blogit yleensä bloglovinin kautta ja kokeilin myös avata suoraan selaimessa, mutta edelleen on kuvat piilossa. Harmillista, sillä ensimmäisen kuvan, joka näkyy bloglovinin listauksessa, perusteella nämä olisi ollut kovin kauniita.

    • Moikka! Hei joo hyvä kun laitoit viestiä! Tainnu taas lipsahtaa ääkkösiä tiedotonimiin, silloin iPhone jostaki syystä hylkäsee kuvat. Pitää jatkossa kiinnittää tähän tarkemmin huomiota!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *