stokke-baby-1-of-2

Niin ne kasvaa. Juuri kerettiin tuunata vanha syöttötuoli ja heti perään piti todeta, että taaperomme onkin jo aivan liian ketterä siihen. Kiipeää kyytiin ja ei meinaa ruokailun päätyttyä pysyä aloillaan. No, onneksi on toinen kasvamassa! Eipä mene enää kuin kaksi kuukautta ja pienempikin töröttää kanssamme ruokapöydässä. Hirveän ristiriitaista, kun vauva-aika on niin erityistä ja jo etukäteen suruttaa tuo haliteltavan kasvu. Mutta samassa kehitysaskeleita odottaa ihan hirveästi, koska esikoinen on jokaisesta niistä silminnähden innoissaan – kun pullerosormet tarttuivat ensimmäisen kerran isosiskon tarjoilemaan legokakkuun. Tai kun se vietiin suuhun. ”Maittaa! Kakkua!”

Valitsemamme taaperotuoli on monelle tuttu Stocken Steps. Tähän saisi sen vauvaosankin, mutta se jäänee meillä hankkimatta. Karu meininki. Suoraan kovalle puujakkaralle, kun sen aika koittaa. Tässä vielä muistin virkistykseksi vauvaa odottava ilmestys.

baby-chair-makeover-no-home-without-you-6-of-8-copy

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *