nimijuhlat_kaisakartela (1 of 36)nimijuhlat_kaisakartela (22 of 36)nimijuhlat_kaisakartela (21 of 36)nimijuhlat_kaisakartela (5 of 36)nimijuhlat_kaisakartela (19 of 36)nimijuhlat_kaisakartela (17 of 36)nimijuhlat_kaisakartela (2 of 2)nimijuhlat_kaisakartela (23 of 36)nimijuhlat_kaisakartela (15 of 36)nimijuhlat_kaisakartela (1 of 2)

Kahden pienen lapsen myötä sitä on oppinut olemaan itseään kohtaan selvästi armollisempi. Oppinut luottamaan, että asioilla on tapana järjestyä ilman pilkun tarkkaa toimintasuunnitelmaa. Näin kävi myös viikonlopun nimijuhlille, joita viettiin oikein mukavan rennoissa tunnelmissa. Kitaralaulantaa haaveilin saavani paikalle, mutta suunnitelman mentyä mönkään päädyin laulamaan itse Belle & Sebastianin Linnun Youtubesta löytyneen säestyksen kera. Käänsin hetkeksi itsekritiikkinappulan pois päältä ja niin tytöille tuttu tuutulaulu sai tällä kertaa vähän suuremman yleisön. Pöydän antimista saan kiittää mummien, kummien ja naapureiden yhteispanosta. Hullun hienon kakun takana on sama jauhomamma kuin viimeksikin eli Belle Baie -blogista tuttu Suvi tuosta vierusnaapurista. Kuvitelkaa tilanne, että voitte toivoa kakultanne Pinterest-päissänne mitä vain. Semmoinen oli juuri tämä tilanne. Herkkuja, hymyjä, pään kopsahduksia ja yksi keikahtanut pöytä. Isän pitämä nimipuhe ja videolle taltioitunut koskettava yhteislaulu.

Sua vain yli kaiken mä rakastan,
sinä taivaani päällä maan.
Olet kaikkeni, aarteeni, kallehin,
olet onneni, unelmain.

nimijuhlat_kaisakartela (29 of 36)nimijuhlat_kaisakartela (2 of 36)nimijuhlat_kaisakartela (26 of 36)nimijuhlat_kaisakartela (30 of 36)nimijuhlat_kaisakartela (10 of 36)nimijuhlat_kaisakartela (27 of 36)nimijuhlat_kaisakartela (24 of 36)nimijuhlat_kaisakartela (9 of 36)nimijuhlat_kaisakartela (34 of 36)nimijuhlat_kaisakartela (36 of 36)nimijuhlat_kaisakartela (32 of 36)nimijuhlat_kaisakartela (33 of 36)

Name party picture flow from last weekend.

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *