kotikuvia-7-of-11

Huomentapäivää! Viikko aikaa vauvan nimijuhliin ja suunnitelmat aivan levällään. Tai siis että niitä ei juuri ole, muuta kuin kakun osalta. Sen leipomisen olen onneksi onnistunut siirtämään samalle naapurissa asuvalle velholle, joka teki esikoisen juhliin tämän luomuksen.

kutsukortit_KaisaKartela

Kutsut sain viimein tehtyä, vielä kun saisi nämä postiin! Tai sitten annan ne vieraille, kun saapuvat tänne meille. Voisin samalla laittaa Pinterestin Party-kansion pyörimään läppäriltä taustalle. Sen verran olen fiilistellyt, että haluaisin jollakin keinoin juhliin semmoista tummempaa talven tunnelmaa, vastapainona esikoisen vaalean raikkaille kesäjuhlille. Jos tiedät jonkun pomminvarman, helpon tarjoiltavan, niin kaikki vinkkaukset ovat tervetulleita! (Kasvispainotteisuudesta plussaa)

kotikuvia-8-of-11kotikuvia-6-of-11kutsukortit Kaisa Kartela (1 of 1)-3

Only one week until baby’s name party and plans are almost non-existing. Atleast the invitations are ready!

4 kommenttia

  • Voi kuinka söpöt kutsut! Ihana se on fiilistellä juhlia vaikka ei sitten ihan kaikki pläänit toteutuisikaan (sen tässä on vuosien mittaan oppinut jos jotakin). Pääasia, että lapsi saa nimen ja vieraat viihtyy 😀

  • Meidän kekkereiden vakkaritarjoiluja ovat suolaiset piirakat (paksut reunat ja yrttikoristelut tekevät juhlavimmat! Ikisuosikki tomaatti-feta, jossa kirsikkatomaatinpuolikkaat nätisti malto ylöspäin, koristeeksi muutama basilikanlehti – nyt suunnitteilla kanahenkinen piiras nudesta nyhtökaurasta), leipäset (esipaistetusta patongista siivuja, yhdestä patongista tulee n. 20 siivua. Sivele voilla/öljyllä/tuorejuustolla, päälle mitä ikinä keksii: meidän lemppareita tonnikala + sweet chili sekä pepperoni + paprikasilppu – halutessa juustoraastetta päälle – uuniin kunnes saanut vähän väriä. Helppoja on myös täytetyt ruisnapit, eli joku suolainen mössö (ideoita saa vaikka uuniperunatäytteistä) ja pursottaa vaan nappiin.

    Makeista täytekakku on tietysti kruunu, mutta mehevä tiikerikakku ja kauniit piparit maistuvat myös.

    • Kiitos vinkeistä! Joku ihana suolainen piirakka olis kyllä ihana. Esikoisen nimiäisissä oli huippu just tuon sun kirsikkatomaattisen piirakan kuulonen galette paksuine reunoineen. Lohikin vois toimia! Ja nuo ruisnapit / saaristolaisleipäset oli itselläkin mielessä. Yleensä suolukka tekee makeaa paremmin kauppansa, joten täytyy miettiä muutamaa sorttia tarjolle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *