kettukarkki-shop-1-of-6kettukarkki-shop-2-of-6

Yhteistyössä Kettukarkki Shop

Puhkaisin eilen vauvakuplan hetkeksi ja käväisin pikkujouluissa Kettukarkki Shopilla, jota ystäväni Maire pyörittää. Maire on monelle muullekin varmasti ainakin Kettukarkki-blogin kautta tuttu kasvo. Muistan kun ehkä noin kaksi vuotta takaperin hän kirjoitti Facebookiin haaveilevansa omasta sisustusputiikista. Pähkäili toiveiden käyvän paremmin toteen, jos ne rohkenee kirjoittaa julkisesti auki. Jotenkin niin. – Ja niinhän siinä kävi. Ensin verkkokauppana ja pienimuotoisesti kotikellarista käsin toiminut Shoppi on vähitellen kasvanut ja nykyisin tätä pieteetillä valittua valikoimaa – jota näissä kuvissakin näkyy – saa ostettua tunnelmallisesta Helsingin käpylässä sijaitsevasta kivijalkamyymälästä.

kettukarkki-shop-2-of-2kettukarkki-shop-1-of-2

Onhan se nyt iso ilo tilata kaverin kaupasta pientä tarpeellista ja ennen kaikkea katseen kestävää kotiin. Ehkä samassa tukea joitakin pienyrittäjiä, joiden kanssa Mairen kaltainen kauppias on sopinut yhteistyöstä. Kotiutin Kettukarkki Shopista aiemmin alla näkyvän keittiösetin ja eilen haaviini jäivät mm. suloinen rottinkihenkari, pellavainen pikkupyyhe ja pari kaunista palasaippuaa. Niin ja tuo Gauharin pienen tyynyn näköinen tuoksupussi, johon ihastuin jopa aivan yllättäen, sillä en ole aiemmin tämänkaltaisia hajuloita liiemmin kotiini laskenut. Tuoksun valinta oli todella vaikea, mutta suosikiksi valikoitui lopulta yli muiden kiilannut vihreä tee.

kettukarkki-shop-no-home-without-youkettukarkki-shop-3-of-6

Rouva kauppias pyysi muistuttamaan, että kaupan tuotteet ehtivät verkkokaupasta tilattuna vielä ennen joulua perille, mikäli tilaus on tehty viimeistään 20. joulukuuta.

kettukarkki-shop-3-of-3

Some of my finds from lovely Kettukarkki Shop where I visited yesterday.

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *