vauva1

Voi tätä pakahdusta. Meidän pieni newbie on tutkaillut (tai no, rehellisyyden nimissä vetänyt tirsaa) nyt jo kokonaisen viikon verran. Kuvittelin mielessäni, ettei toisen lapsen kohdalla pääsisi enää sukeltamaan vauvakuplan sisälle, mutta toisin kävi. Jälleen ihanasti viikonpäivät sekaisin ja kodin on vallannut aivan ihmeellinen seesteisyyden ja pursuavan rakkauden tunnelma.

vauva2

Ja voi isosiskoa. Puolitoistavuotiaamme on ollut käsittämättömän empaattinen pikkuruista vauvaa kohtaan. Nuuhkuttelee, suukottelee, silittelee. On silmin nähden innoissaan uudesta ystävästä. Siskon luokse kipitetään aamulla ensimmäisenä ja nenä täytyy saada painaa pienen pehmoista poskea vasten. Ainakaan vielä ei ole merkkejä mustasukkaisuudesta, vaikka joka hetki taaperon otteita täytyykin vahtia – sen verran kömpelöä ja välillä myös tahattoman kovakouraista rakkaus saattaa olla. Äidin toinen kainalo kelpaa vauvan ollessa toisessa ja huh, tästäkös minä hormoonihuuruissani joka kerta lähes halkean kahteen palaseen.

Tuleva arki voi tietenkin muotoutua kovinkin toisenlaiseksi, mutta nyt on aika nauttia tästä hetkestä.

vauva4

Our one week old newbie has charmed the entire family.

26 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *