familon_lastenjoulu1-2-of-5familon_lastenjoulu1-1-of-5

Yhteistyössä Familon

Moni miettinee paraikaa joululahjaideoita ystävä- ja sukulaisperheiden pienimmille. Päätin tehdä pienen täsmälistan vastasyntyneen vanhempien näkökulmasta – vauvalainen kun ei itse raasu vielä lahjoista juurikaan perusta.

1. Listan kärkeen nostan järkevän käyttötavaran. Kokosin kuvan pakettiin Familonilta yhden froteisen kylpypyyhkeen, muutaman vohvelisen käsipyyhkeen ja lituskaisen vauvantyynyn. Muita Familonin lapsille suunnattuja käytännöllisiä joululahjavinkkejä löytyy tämän linkin takaa. Aiemmassa lastenhuoneen remonttipostauksessani näkyvät söötit lakanat peittoineen tyynyineen päivineen ovat näköjääs tällä hetkellä alessa. Ei huono lahjaidea sekään.

familon_lastenjoulu1-3-of-5

2. Toiseksi kipuaa kaikki syötäväksi kelpaava. Ilahduin itse kovasti äidin tuomasta poropiirakasta – joka oli vielä valmiiksi pakasterasioihin pakattuna. Kahvipöydässä kun tulee varsinkin esikoisen synnyttyä istuttua ja paljon. Ja no, herkut noin ylipäätään. Eivät kaipaa perusteluita.

3. Pienen pienet vaatekappaleet. Sulattavat sydämiä ja onhan niitä nyt aivan ihana ostaa (tai tehdä!). Järkevin koko: 62-68. Tai jopa 74. Tätä pienemmät jäävät aivan hirveän nopeasti pieneksi.

Tässä oli oma kolmen kärkeni. Mitä muita vinkkejä teillä tulee mieleen?

familon_lastenjoulu1-4-of-5

My top three Christmas present ideas for newborn: 1) Practical things like towels and sheets (these in pics from Familon), 2) eatable goodies and 3) the cutest small clothes in size 62-74. Please share your best tips in comments!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *