ompeluksia-3-of-11

Esikoisen kohdalla siivosin kotia kuin Marie Kondo, vaikken koko kirjasta ollut vielä kuullutkaan. Toisen nyytin kohdalla olen päästellyt hormonihuuruja lähinnä saumurin ja ompelukoneen parissa. Tätä nallekorvaista jumppia ei päästä ihan heti käyttämään, koska kasvuvaraa on vähän liian reilusti. Noh, nopeastipa nämä pienet paketit kyllä kasvavat.

ompeluksia-1-of-11

Olin ihan varma saavani niin suurta jälkikasvua, etten tarvitsisi ihan pienen pieniä vauvanvaatteita laisinkaan. Toisin kävi. Pääsin Kätilöopistolta päästyäni heti takaisin sorvin ääreen ja ompelin bodyn, potkarit ja myssyn vastasyntyneen koossa.

ompeluksia-2-of-11

Yllä vauvalle ja alla taaperolle.

ompeluksia-6-of-11ompeluksia-4-of-11

Näitä tulppaanimekoiksi nimeämiäni tunikoita tein aivan raskauden viime metreillä. Kaksi isosiskolle ja yhden pinkkilettisen samistelukappaleen pikkusiskolle. Mittasuhde häviää kuvissa, mutta tämä alempi on kovin söpö miniatyyrimekko.

ompeluksia-5-of-11

Viimeisen kuvan paita on sen sijaan miniatyyristä kaukana. Tein itselleni oikean jätticollegen, joka oli loppuraskauden luottovaate. Yksi isompi ompelus jäi vielä esittelemättä, siihen palaan aivan hetken päästä.

ompeluksia-1-of-1

My latest sewing projects for the girls and a shirt for me.

4 kommenttia

  • Voi, sinä olet ahkeroinut vaikka mitä ihanuuksia pienille! <3 Minulla on aika jotenkin mukamas niin kortilla, että vaikka kuinka syyhyttäisi istua ompelukoneen ääreen, niin millään ei muka ennätä ja sitten tosiasiassa kun saa aloitettua, nopeasti sitä pienelle ihmiselle vaatteita surauttaa, vaikka tuo meidän pieni on ihan pian jo 7 kk! Kääk!
    Tuo sinun tulppaanimekon malli on ihan suosikki, aikaisemman näkemäni perusteella vähän samantyylisen tässä taannoin ompelin, täytyy se blogiin laittaa kunhan siihenkin vain sitä aikaa löytyisi… 😉
    Niin ja onnea vielä kerran pienestä nyytistä tätäkin kautta! <3

    • Voi kiitos Piia! Niimpä! Itse teen niin, että pätkin hommia useammalle kerralle – kaavoitan vaikka seuraavan päivän ompeluksia edellisenä iltana tai leikkaan kankaat jo etukäteen. Sillon pieniä vaatteita vasta surauttaakin joutuin (paitsi bodeja tai monimutkaisempia jumppiksia, saan niihin tuhrautumaan aina ihan hirveästi aikaa). 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *