no-home-without-you-2016-1-of-2

Tässä kuvassa näette tulevan isosiskon. Siskon, joka on itsekin vielä niin pikkuinen, ettei hän ihan vielä ole kärryillä kaikesta tulevasta. Tässä hän suorittaa asiaankuuluvasti testi-istuntoa vanhassa pärekorissa, jonka toimenkuva muuttunee päiväpeittolaatikosta pienen pienokaisen sisaren kehdoksi. Vähän kuin äitiyspakkauksen pahvilaatikko, mutta hieman koreampi.

no-home-without-you-2016-2-of-2

Hankintoja ei ole tällä kertaa tullut tehtyä nimeksikään. Kaikki on vielä puolitoistavuotiaan jäljiltä valmiina vaippapisteestä pinnasänkyyn. Toki vähän vaatteita on tullut jemmattua, kuten kuvat myssyt, joista valkoinen on neulottu itse, harmaa aivan ihana löytö kirpputorilta ja bambi tilattu uutena. Sisarusrattaat oli ainoa isompi hankinta, joita kyllä ensin arvoin, mutta lasten pienen ikäeron vuoksi päätin niihin panostaa.

nohomewithoutyou

Kolmen kopla. Tenava nro 2 on tosin tässä vielä kovin pieni, mahakummun lakikorkeus liitelee jo vallan toisissa sfääreissä.

Living room - No home without you (9 of 10) villasukat vauvalle leikkikaari

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *