bedroom-no-home-without-you-2016-17-of-19bedroom-no-home-without-you-2016-12-of-19bedroom-no-home-without-you-2016-13-of-19

Yhteistyössä Familon

Makkarissa on taas käynyt pieni mylläys, mikä piristää ihmeesti. Kokeilkaapa joskus, että otatte kaiken irtotavaran pois sängyltä ja seiniltä, vaihdatte lakanat ja teette koko huoneen sisustuksen uusiksi. Itse harrastan paljon tämän kaltaista olemassa olevilla tavaroilla mylläystä. Pysyy budjetti hanskassa ja silti tuntuu, että sisustuksessa tapahtuisi paljonkin uutta. Tällä kertaa yksi lempimuutos liittyy tuohon tuohikoriin, jonka löysin viime kesänä Järvenpäästä Joken osto- ja myyntiliikkeestä (käymisen arvoinne paikka). Päiväpeitto ei loju enää sängyn päässä lattialla, vaan sen saa kivasti sullottua tuohon juuri sopivan kokoiseen laatikkoon.

Olen lakanoiden suhteen melko minimalisti – valkoiset vaihtuivat syksyn tullen harmaisiin pellavasetteihin. Yksi syy värivalintaan olivat Familonin valikoimasta löytyneet jättimuhkutyynyt, joihin on saatavilla kyseisen sävyiset pellavatyynynpäälliset. Jättityynyt ovat paitsi käytännöllisiä selkätukia telkkarinkatseluun, tekevät myös petauksesta kivan muhkean. Normaalikokoiset tyynyt päällystin saman sarjan tummansinisellä pellavalla ja parilla persialaishenkisellä Paisley-tyynynpäällisellä. Jännä väriyhdistelmä, mutta toimii!

Tässä vielä linkit Familonin sivuille yllämainittuihin tuotteisiin (näyttäisi olevan verkkokaupassa tällä hetkellä -20% alessa): Jättityynyt ja pellavat ja persialaistyyppiset Paisley-lakanat.

bedroom-no-home-without-you-2016-1-of-19bedroom-no-home-without-you-2016-8-of-19bedroom-no-home-without-you-2016-15-of-19

I changed the summery light atmosphere in our bedroom to darker fall colours with grey and blue linen sheets and those lovely Paisley pillow cases from Familon. It is an exciting color combination but it works! The basket is a flea market find from last summer, it is the perfect size for our large bedspread.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *