vimma-harmaa-letti-no-home-without-you-5-of-6-2

Yhteistyössä Vimma

Sain kuin sainkin saumurin viimein toimimaan – kiitos tuhannesti edelliseen ompelupostaukseen tulleista vinkeistä. Syyksi selvisi (kuulema) klassinen langoitusvirhe, eli langat eivät olleet napsahdukseen saakka kiristimien välissä. No ja nyt ymmärrän, miksi saumuri-ihastuksesta varoiteltiin. Olen aivan myyty. Voisin hurruuttaa vaatteita päivät pääksytysten.

vimma-harmaa-letti-no-home-without-you-6-of-6-2vimma-harmaa-letti-no-home-without-you-1-of-1

Yksi vastavalmistuneista syysvaatteista on tämä pitkän pussukkainen hupparitakki. Halusin mallin olevan oversize, joten muokkasin mieluisan kaavan ihan perushuppareiden mittoja apuna käyttäen. Kasvuvaraakin tuli melko passelisti, eli paitaa voi jo käyttää, mutta tämä päällä heilutaan helposti vielä ensi keväänäkin. Kangas onkin monelle tuttu: Maija Louekarin Vimmalle suunnittelama Letti. En ole aikaisemmin tunnustaunut Letti-ihmiseksi, mutta kun tämä rulla tuli sattumalta Vimman kaupalla vastaan, kääräisin sitä puoli metriä mukaani. Näin jälkikäteen ajateltuna enemmänkin olisi voinut ottaa, nimittäin en tajunnut minkä aarteen edessä olin – sen verran nopeasti kuosi oli hujahtanut käyntini jälkeen loppuun.

vimma-harmaa-letti-no-home-without-you-4-of-6-2vimma-harmaa-letti-no-home-without-you-2-of-6-2vimma-harmaa-letti-no-home-without-you-3-of-6-2

I finally figured it out how to use my serger and now I have hard times not sewing all the time. I just love that little machine! This oversized hoodie is one of my latest works, braid fabric from Finnish Vimma store, design by very talented Maija Louekari.

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *