6 kommenttia

 • Vau mikä pöytä! Ihastuin heti. En pysty osallistumaan huutokauppaan koska asun ihan eri puolella Suomea, mutta saisinko kysyä pari asiaa. Selasin blogiasi taakse päin ja löysin aiemman tekstin Hakolan Woody-pöydästä. Se nyt on tämä sama pöytä, eikö? Mutta oletteko itse vaihtaneet Hayn pukkijalat pöytään? Entä käsitelleet pintaa jotenkin? Valkoinen vaha tms? Näissä uusissa kuvissa pinta näyttää vaaleammalta kuin tuossa vanhemman postauksen kuvassa.
  Olisipa ihana jos ehtisit vastailla, meillä on uuden ison ruokapöydän tarve ja tämä on kyllä kaunis. En ole oikein tiennyt millaista haluaisin/haluaisimme, mutta tämä olisi aikalailla sitä. Löysin blogisi sattumalta hetki sitten ja odottelen, että ehtisin selailla sitä enemmänkin, näyttää niin kauniille. Kiitos inspiraatiosta!
  Marie

  • Moikka Marie! Kiitos! Kyseessä ei ole sama pöytä, eli ihan oikein olet katsonut, että pinta vaikuttaa vaaleammalta. Woody on selvästi tätä myynnissä olevaa lämpimämpi ja puunvärisempi sävyltään. Kiitos kauniista sanoista, lämmittää mieltä. <3 Ja tsemppiä pöydän metsästykseen!

 • Ok, kiitos paljon vastauksesta 🙂
  Saanko vielä kysyä oletteko tämän pöydän tehneet itse kokonaan/osittain, vai saako tällaisia valmiina jostakin? Terkuin edelleen ihastunut Marie joka alkanut miettiä onnistuisiko huutokauppaan osallistuminen sittenkin jotenkin 😀

  • No saa toki! 🙂 Tämä on siis teetetty puusepällä ja jalat on ostettu + sen jälkeen maalattu itse. Ja hei hienoa, jos pystyt osallistumaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *