Familon-pyyhkeet - No home without you (1 of 1)-4Familon-pyyhkeet - No home without you (4 of 19)Familon-pyyhkeet - No home without you (6 of 19) copyFamilon-pyyhkeet - No home without you (1 of 1)

Yhteistyössä Familon

Nappasin Familonilta muutaman silmääni miellyttävän pyyhkeen mökkireissulle mukaan. Froteetaustainen hamam on näkynyt postauksissa ennenkin, nyt uutena iskin silmäni nostalgiseen vohvelikankaaseen. Valkoista, tummanharmaata ja marjapuuroa – tai lappapuuroa, kuten meillä päin lapsena olisi sanottu. Onkohan kukaan Suomessa välttynyt vohvelisen pannulapun tai pyyhkeen kirjonnalta ala-asteella? Vieläkö semmosia tehtaillaan? Mutta minkä tunnelman lykkäsi! Maisemat olivat kuurosateiden vuoksi kuin mennikäisten sadusta.

Familon-pyyhkeet - No home without you (1 of 1)-5 copyFamilon-pyyhkeet - No home without you (1 of 1)-10Familon-pyyhkeet - No home without you (1 of 1)-6Familon-pyyhkeet - No home without you (1 of 1)-12

I took a few of my favorite towels from Familon with me to the cottage. Those beautiful white hamam towels you may have seen here already before but how you like the waffle ones? Those are made of very traditional Finnish fabric which brings a lot of childhood memories to my mind. And how about the atmosphere! It was like from a fairytale.

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *