Kids room - No home without you (10 of 32)

En malta olla postaamatta heti perään valmiin lastenhuoneen laajempia kuvakulmia. Olin täysin kykenemätön karsimaan kuvamateriaalia tämän enempää, joten näitä riittää!

Remontti toteutettiin minibudjetilla pääasiallisesti jo olemassa olleita sisustuselementtejä kierrättämällä. Vain maalia, yksi ikean säilytin ja kaksi raakapuulevyä ostettiin uutena. Pinnasänky ja seinät saivat pastelliset sävyt pintaansa. Keittiön hyllyt ja vessan pisarakoukut sijoiltiin uusiin koordinaatteihin. Mukana on lisäksi uusia ja vanhoja tee-se-itse-projekteja.

Kids room - No home without you (19 of 32)Kids room - No home without you (3 of 32)Kids room - No home without you (8 of 32)Kids room - No home without you (6 of 32)

Ikkunan viereen kiinnitettiin aiemmin keittiössä olleet Ferm Livingin vanhan roosan sävyiset kannakkeet ja niihin ostettiin edullista raakapuulevyä rautakaupasta. Rekki syntyi pätkäistystä harjanvarresta, johon punoin ohuesta nahkanarusta ripustimet. Koukut ovat Normann Copenhagenin Dropit.

Kids room - No home without you (22 of 32)Kids room - No home without you (24 of 32)Kids room - No home without you (15 of 32)Kids room - No home without you (9 of 32)Kids room - No home without you (23 of 32)Kids room - No home without you (25 of 32)

Pinnasänky maalattiin hennolla nudeen taittavalla roosan sävyllä TVT F407. Perinteiset sängyn kiertävät pehmusteet eivät koskaan istuneet vanhaan päistä umpinaiseen pinnikseen, joten tuunasin Ikean suojuksesta sopivamman version. Leikkasin pötköstä kaksi pitkän reunan mittaista palaa ja päällystin ne Kaunisteen Sokeri-kuosilla. Sisäpuoli on roosaa lakanakangasta. Lopuksi tein Sokerista vielä nepsukiinnikkeet täsmälleen pinnojen kohdille, jotta suojukset pysyvät jämäkästi paikoillaan.

Keksin muuten tässä kohtaa pyörää uudelleen, nimittäin sain edelliseen postaukseen vinkin samanhenkisestä Sokeri-päällisesta, josta on vielä laadittu todella hyvä tee-se-itse-ohjeistus. Kyseessä perinteisempi versio, joka varmasti monelle se sopivin. Tutoriaali löytyy Pilkkeitä-blogin puolelta tästä.

Kids room - No home without you (11 of 32)Kids room - No home without you (13 of 32)Kids room - No home without you (14 of 32)Kids room - No home without you (17 of 32)

Vastakkaiselle pianoseinälle kehystin palan 1-vuotissynttäreiltä pelastamaani lahjapaperia. Vihdoin seinälle pääsi myös kummilahjaksi saatu ihana Hanna-Riikka Heikkilän taideteos. Pinnatuolia maalasin sotkulla, jossa oli TVT F407:n lisäksi luraus tummempia akryylivärejä, sillä halusin sävystä vielä aavistuksen nudemman. Vanhat kynttilänjalat kokivat saman kohtalon.

Betoninoloisen riippuvalaisimen olen tehnyt askartelusavesta. Siihen löytyy helppo ja nopea tutoriaali viime vuoden joulukalenterista tästä.

Kids room - No home without you (5 of 32)Kids room - No home without you (7 of 32)Kids room - No home without you (31 of 32)Living room - No home without you (1 of 1)-2Kids room - No home without you (12 of 32)Kids room - No home without you (30 of 32)

Vaate- ja lelusäilytys on hoidettu rekin lisäksi Ikean PS-sarjan lipastolla, hyllyjen alle sijoitetulla Trofast-avolaatikostolla ja Ferm Livingin pussukoilla. Yhdellä seinällä on lisäksi Verso Designin Oksa-naulakko ja sen päälle on ripustettu itse tehty bambitaulu. Ohje tauluun sapluunoineen löytyy niin ikään vuoden takaisesta joulukalenterista tästä.

Kids room - No home without you (27 of 32)Kids room - No home without you (28 of 32)

Unisieppari on aikaisempia askartelujani, siitä postaus ja lyhyehkö selonteko löytyy täältä.

Kids room - No home without you (21 of 32)pinnasänky_suojus_diy

Ja tässä patsastelee huoneen tomera vajaa puolitoistavuotias omistaja. Rauhallisesta pikku kääryläisestä on alkanut paljastua melko napakoita piirteitä, joka ei sinänsä tullut vanhemmille kovin suurena yllätyksenä. Muutoksen mieluisuutta on vielä toistaiseksi hivenen vaikea arvioida, mutta näin äidin näppituntumalla sanoisin, että peukku tuli.

Kids room - No home without you (2 of 32)

Finally a total picture flow of our kids room!

10 kommenttia

 • Oi miten ihanalta näyttää! Kyllä kelpaa pienen suloisuuden siellä nukkua ja leikkiä!❤️
  En malta odottaa, että itse pääsen jossain vaiheessa vähän samaan puuhaan, meillä vauva tulee saamaan meidän vanhempien makuuhuoneen yksin käyttöönsä ja toki sitä pitää vähän ennen sitä remontoida ja sisustaa uusiksi! Tosin isommilla sisaruksilla on vielä vähän sulattelemista että pienen saa kaikista isoimman makuuhuoneen! 😉

  • Kiitos Piia. <3 Oo, sulla on kaksi mukavaa makkariprojektia edessä siis. Ja kaksi mukavaa sisarusta lepyteltävänä. 😀 Hyviä suunnitteluja, ei muuta kuin Pinterest laulamaan.

 • Niin kaunista! Kuvia ei ollut lainkaan liikaa <3 monta kaunista yksityiskohtaa jota jaksaa ihastella. Mullakin on lasten huoneiden sisustus tekeillä. Olen todella huomo sisustamaan tytön huonetta, pojille keksisin vaikka mitä 😀 tästä sain monta kivaa ideaa.

  • No hyvä, ettei ollut! Ja tosi kiva, jos sait ideoita. 🙂 Oma lempparini on tässä tuo rekki, johon saa kivoimmat vaatteet roikkumaan. Toimisi toki sama poikienkin huoneeseen!

  • Kiitos! 🙂 Tuo reunuksen lisääminen muutti yllättävän paljon pinniksen ilmettä. Tuli jotenkin ryhdikkäämpi kokonaisuus. Ja raakapuu toimii kyllä omaankin silmään, edelleen vaan.

 • Siis aivan ihana huone! Iskee ihan haikeus kun ei meillä enää ole pinnasänkyikäisiä, niiiin suloinen tuo pinnis! Ja muutenkin kovin suloinen kokonaisuus!

  Mikä tuo ihana reppu on joka vilahtaa kuvissa? 🙂

  • Voi kiitti! Oi voi, katon varmaan näitä kuvia itekkin muutaman vuoden päästä tuolla samalla haikeudella. Niinku jo nyt vuoden takaisia tunnelmia. Haikeaa, mutta samalla ihanaa, että homma etenee. Reppu on Zarasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *